Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  SWB

  Central app för företagsförsäljning.

  Företaget SWB digitaliserade sin försäljning och ville använda en mobil applikation som gav de anställda på plats hos kunden all information. Särskild fokus låg på att skapa ett modernt och intuitivt gränssnitt.

  "Appen som Acando har utformat och utvecklat stärker SWB:s marknadsposition. Våra kunder upplever SWB som en modern energileverantör, på samma gång som de interna processerna har kunnat utformas mer effektivt än tidigare, från förberedelserna hos säljaren till slutledningen av kontraktet. Vi på SWB är nu väl förberedda på den digitala framtiden." – Frank Flömer, försäljningschef företagskunder

  Tidiga och konkreta resultat

  Efter ett par workshops har SWB och Acando tillsammans utvecklat en storyboard för att genomföra konstruktionsprinciper för appen. Applikationen har varit agil i flera steg och utvalda användare från de olika specialistområdena har varit involverade. Tack vare det agila arbetssättet och korta utvecklingscykler kunde man få konkreta och praktiskt bevisade resultat i ett tidigt skede. Appen har utvecklats med den plattformsoberoende programvaran Xamarin, vilket gör SWB i stort sett oberoende av nuvarande och framtida mobila enheter och operativsystem.

  Fördelar för försäljnings- och företagskunder

  Programmet stöder samspelet med lokala företagskunder på ett effektivt sätt. Funktionerna sträcker sig från en översikt av nya erbjudanden och finansieringsprogram, till hanteringen av befintliga avtal och energirådgivning baserad på riktmärken och belastningspunkter.

  Appen förkortar förberedelserna för säljarna och uppföljningstiden för kunderna. Den förser även säljarna med alla viktiga dokument på ett smidigt och lättöverskådligt sätt. Dessutom finns tillgång till kontrakt och beräkningar, utan risken för en systemkrasch. Utöver detta finns möjligheten att integrera eget innehåll i appen, exempelvis olika offertkalkyleringar och den nuvarande prisutvecklingen på börsmarknaden.

  Hör gärna av dig!

  Vi är alltid intresserade av att höra mer om dina utmaningar.

  Olof Åkesson Head of Sales olof.akesson@acando.com +46 (0)70-399 41 37

  Eller vill du bli kontaktad?