Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Digital Insights

  Acando har sedan flera år tagit tempen på de svenska företagens digitala mognadsgrad. I år har vi gjort en tvist och även undersökt Västmanland i förhållande till ett nationellt perspektiv! Under en eftermiddag presenteras studien tillsammans med konkreta förbättringsförslag där du som besökare även får tillfället att lyssna på en paneldebatt med lokala aktörer som berättar om sin digitaliseringsresa.

  Tid
  2018-11-07 14:00-16:00

  Plats
  Expectrum, Kopparbergsvägen 10, Västerås

  Se karta  Anmäl dig till eventet

  Hur digitalt är Västmanland?

   

  Digitaliseringen har varit i fokus under de senaste åren och allt fler företag förstår vikten av att anpassa sig till de omvälvande förändringar som den innebär. Acando har sedan 2012 stämt av hur digitalt mogna företagen i Sverige är genom vår Digital Maturity Assesment (DMA). I år har vi även undersökt de Västmanländska företagens mognadsgrad för att jämföra mot en nationell nivå - vilket visat på flertalet mycket intressanta slutsatser!

   

  Under eftermiddagen den 7 november på Expectrum kommer Acando att presentera studien. Du som besökare får också med dig idéer och förslag på hur du i din verksamhet kan göra för att i en digital tidsålder bli mer effektiv, skapa kundnytta och ökad lönsamhet.

   

  På scenen kommer vi även att ha en paneldebatt där bland annat Mälarenergi och Länsförsäkringar Bergslagen att berätta om hur de gjort för att lyckas med några av stegen i sina digitaliseringsresor. 

   

  Agenda: 

  14:00: Acando om Digitalisering
  14:15 Presentation av DMA-studien
  15:00 Kaffepaus
  15:20 Paneldebatt med lokala aktörer
  15:55 Avslutande ord

  16:00 Mingel 


  Sista anmälningsdag är 1 november.


  Varmt välkommen!

  Anmäl dig till eventet här.

  Vill du veta mer?

  Kontakta Tobias Nilsson tobias.nilsson@acando.com +46 (0)73-082 55 33