Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Analytics och AI för en datadriven organisation

  Välkommen in på lunch i Dalarna Science Park och inspireras kring hur ditt företag kan bli mer datadrivet! Obs. nytt datum: 25 april.

  Tid:
  25 april, klockan 11:00-13:30

  Plats
  Dalarna Science Park, Forskargatan 3, Borlänge  Marknaden för beslutsstöd och AI har fullständigt exploderat de senaste åren och det finns idag större möjligheter än någonsin att bli en helt datadriven organisation. Acando bjuder tillsammans med Dataföreningen i Dalarna in till ett lunchseminarium på temat. Du som deltagare får med dig konkreta tips och förslag på vad just ditt företag kan göra för att bli mer datadriven och snabbfotad. Välkommen in på ett inspirerande lunchseminarium!

   

  -> Anmäl dig här!

   

  Masterdata Governance - Hur kan god datakvalité bidra till affärsvinningar? Kan betrodd data öka insikten och ta min Business Intelligence till nästa nivå? Denna presentation är för dig som antingen är i uppstartstankar kring att starta ett masterdatainitiativ, men ännu inte har kunnat realisera en plan för hur din verksamhet kan räkna hem vinsten, samt för dig som redan har påbörjat resan och söker inspiration kring hur ni ytterligare kan ta tillvara på de nya möjligheterna. ​

   

  Intro till analytics - Möjligheterna att utveckla nya affärer och vinna fördelar mot sina konkurrenter med hjälp av data och analys är större än någonsin tidigare. Vi går igenom vad som krävs i form av teknisk plattform, vilka möjligheter som finns, men också vilka krav som ställs på en organisation som ska bli datadriven och snabbfotad.​

  AI – Vad innebär det egentligen för oss? - Många pratar om Artificiell Intelligens eller AI nuförtiden. Men vad innebär egentligen AI för oss människor och vilken nytta kan de ge för vårt samhälle? I det här avsnittet ges konkreta exempel för att klargöra omtalade begrepp och ge förståelse för vad AI verkligen innebär för dagens organisationer.

   

  Agenda: 

  11:00 Acando och Dataföreningen hälsar välkomna
  11:10 Masterdata Governance
  11:35 Intro till analytics
  12:00 Lunchpaus
  12:30 AI - Vad innebär det egentligen för oss?
  12:55 Demo: Next generation analytics
  13:25 Avslutande ord och eftervarande mingel

   

  -> Anmäl dig här!

   

  Varmt välkommen!