Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Att lyckas med verksamhetsutveckling

  Acando bjuder på inspirationslunch där du som deltagare kommer få konkreta verktyg och inblick i metoder för att starta, eller stötta, din verksamhetsutveckling. Du kommer lära dig hur enkla delar inom verksamhetsarkitektur, beslutsstöd och förändringsledning hjälper dig att snabbare nå nyttan. Kom in på en lunch och inspireras!

  Tid
  6 mars, 11:00-12:45 

  Plats
  Acando, Kopparbergsvägen 6, Västerås

  Se karta  Anmäl dig till eventet

  Värdet inom verksamhetsarkitektur ligger starkt kring att effektivt göra det möjligt att implementera innovation och nya idéer i en verksamhet, att optimera kostnader, att identifiera risker och få ett företag att tala samma språk. Det är konsten att på ett metodiskt sätt belysa kritiska delar kring en affär och binder samman dom olika aspekter som process, information och IT lösningar. Det kan kännas överdådigt och komplext, därför är praktisk förståelse en viktig början. Vi kommer visa hur en resa utformas, nyttan med arbetet och ta med exempel på varför detta fundament är förutsättning till att effektivt lyfta en verksamhet.

  För att lyckas med ett förändringsarbete behöver ni förstå underliggande behov, beteendemönster och förutsättningar innan förändringsresan kan börja. Det kan handla om organisatorisk förändring, kulturell förändring, beteendeförändring eller skalat införande av nya IT system, ramverk och förändrade arbetssätt.

  Men för att överleva måste organisationer idag även snabbt kunna korrigera kurs och våga fatta svåra beslut med kort varsel. En åtgärd för att möta kraven från den högre förändringstakten är att effektivisera sitt beslutsfattande med stöd av data. Om detta görs bra kan det leda till positiva effekter som syns både i resultaträkningen och i medarbetarundersökningen, men det är avgörande att mäta rätt saker, med rätt data och på rätt sätt.

   

  Agenda: 

  11:00 Introduktion samt inledning om verksamhetsarkitektur
  11:30 Lunch
  12:00 Förändringsledning
  12:20 Beslutsstöd 
  12:40  Avslutande ord och frågor

   

  Varmt välkommen!

  Anmäl dig till eventet här.