Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  .Net-utvecklare

  Borlänge

  .NET-utvecklare till vårt Borlängekontor

  Har du tröttnat på att spendera mornarna i bilköer för att ta dig till jobbet? Brinner du för att cykla eller åka skidor och därför vill ha naturen runt hörnet? Är du dessutom en fena på .NET som trivs i en familjär arbetsmiljö där du har möjlighet till inflytande och flexibilitet? Då kan du vara den vi söker – läs vidare!

  Rollen

  Acando storsatsar på systemutveckling, webbutveckling och e-handel och vi behöver därför fler kollegor till vårt Borlängekontor! Vi söker dig som kan frontend eller backend – eller både och! – som antingen är nyfiken på konsultrollen eller erfaren och kunnig inom området. Du kommer att vara en del av vårt nationella kompetensnätverk kring systemutveckling och ingå i Acando Digitals leveransteam där helt nya digitala tjänster skapas för några av Sveriges största företag. Vi tror att du har ett genuint intresse för systemutveckling och trivs i en utmanande och utvecklande miljö där du får arbeta tillsammans med branschens vassaste digitala strateger och utvecklare.

  Din profil

  För att lyckas i rollen tror vi att du har

  • Minst 3-5 års erfarenhet av systemutveckling
  • Erfarenhet av tekniker som
   • .NET och SQL
   • HTML5, JavaScript och/eller React
   • EPiServer och/eller Sitevision
  • Relevant högskoleutbildning, exempelvis inom systemvetenskap, eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Stort engagemang och intresse av att lära dig mer inom systemutveckling
  • Erfarenhet från webb och e-handel är meriterande

  Vi erbjuder

  På Acando är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy – mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg så väl som det senaste inom våra fokusområden.

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.

  På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor – och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

  Vill du veta mer?

  Vill du veta mer om rollen eller Acando? Hör gärna av dig!

  Fredrik Hoel, Rekryterande chef, fredrik.hoel@acando.com
  Hasse Karlberg, Rekryterare, hans.karlberg@acando.com

  Vi rekryterar löpande så skicka gärna in ditt CV och personliga brev omgående då tjänsten kan komma att tillsätta innan ansökningstiden har gått ut.

  Varmt välkommen att ansöka!

   

  *LI-HK2

   

  Ansök

  Träffa teamet

  Jörgen Jansson

  Systemutvecklare

  Vad jobbar du med?
  Jag jobbar som utvecklare och då både som mobilutvecklare i nativ Android samt Xamarin. Jag jobbar även som c#.net-utvecklare då med allt från Web, Api till backend och konsolapplikationer

  Varför valde du Acando?
  För att jag tyckte att Acando var det bästa alternativet bland konsultbolagen och kunde leverera helhetslösningar både för kund och för mig personligen.

  Vad gör du på fritiden?
  Jag jobbar gärna med händerna - om det så är att snickra något eller påta i trädgården spelar ingen roll. Jag tränar också och är inblandad i lite olika handikappidrotter som till exempel Kälkhocke och så bygger jag lego och kör med småbilar med min son.

  Vad tycker du kännetecknar ett bra team?  
  Kompetens, prestigelöshet och hjälpsamhet, vilket ger en kvalitet, öppenhet och bra sammanhållning.