Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Acando söker Resource & Sub-contractor Manager med affärsansvar

  Göteborg

  Är du en driven och lösningsorienterad affärskvinna eller man med erfarenhet från konsult- och uppdragsmatchning inom IT? Skulle du älska att få bygga och utveckla vår affär med stort eget ansvar? Då kan du vara den vi söker till vårt kontor i Göteborg. Finner du det intressant, sök redan idag!

  Rollen

  I rollen som Resource & Sub-contractor manager kommer du att rapportera till försäljningschefen i vår region West. Ditt ansvar är att driva och kraftigt växa vår underkonsultaffär samt att leda vår funktion som jobbar med att matcha uppdrag mot tillgängliga konsulter. I detta ingår att utveckla vårt nätverk av partners och underkonsulter samt identifiera behov hos kunderna, som kan matchas och lösas med hjälp av kompetens från Acando och vårt partnernätverket.

  Din profil

  • Förmåga att matcha kundens kompetensbehov/förfrågningar mot specifika CV:n/kompetenser hos partners
  • Brinner för att göra affärer och skapa tillväxt
  • Tidigare erfarenhet av försäljning
  • Du skapar och upprätthåller långa kundrelationer
  • Tävlingsinriktad
  • Strukturerad, ansvarstagande, problemlösande och noggrann  
  • Serviceinriktad

   Vi erbjuder

  Stor möjlighet att utvecklas inom bolaget samt chansen att få arbeta med och bygga vår konsultaffär i kontinuerlig kontakt med de större bolagen i regionen.  

  Du kommer att arbeta i ett företag där jämlikhet, egna initiativ, samarbete och engagemang värdesätts och där vi satsar på att utveckla vår personal.  Vi lägger stor vikt vid att ha en jämställd arbetsplats mellan män och kvinnor och där ett av Acandos övergripande mål är att år 2020 ha 50 % kvinnor på ledande befattningar inom organisationen.

  Ansök

  För frågor angående tjänsten kontakta gärna Johan Lockne på 070-620 41 21 alt johan.lockne@acando.com. Det går också bra att kontakta Imran Waheed på vår HR-avdelning: imran.waheed@acando.com alt 070-878 89 15.

  Urval sker löpande, så ansök redan idag!

   

  Ansök