Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Acando Trainee

  Stockholm

  Kombinationen av accelererat lärande och personlig utveckling hjälper oss att skapa marknadens bästa konsulter

  Vi är ett modigt bolag som inte är rädda för att sticka ut hakan och sätta höga mål. Kanske är det just tack vare detta som vi driver ett av marknadens bästa och mest populära traineeprogram. Vårt mål är att utveckla marknadens vassaste konsulter med mindre än fem års erfarenhet - på bara tre år. Upplägg på traineeprogrammet Acando Trainee är ett program som kombinerar erfarenheter och lärdomar i skarpa konsultleveranser med noga utvalda utbildningar. Under programmets tre år kommer du att leverera som konsult precis som övriga kollegor på Acando. Men som Acando Trainee får du också utbildning och träning under programmets gång.

  Två inriktningar

  Traineeprogrammet är uppdelat i två inriktningar - Digital och Consulting. Inriktningarna har samma basutbud av kurser kopplade till konsultmässighet, ledarskap och affärsträning men skiljer sig åt genom olika inriktningskurser samt även genom något olika roller och projekt hos kund.

  • Traineerna inom Consulting har ett stort fokus på vad vi kallar Business Acceleration – vilket kan innefatta såväl rena verksamhetsprojekt som digitala transformationer med fokus på verksamhetens behov. Deras spetskurser är inriktade på strategi, retorik samt att bygga business case och traineerna inom Consulting kan antingen bli generalister som projektledare inom transformationer tvärs både verksamhet och IT eller specialister inom exempelvis Supply Chain, Mål- och Ekonomistyrning, IT Styrning, Processutveckling och Strategisk transformation/Förändringsledning.

  • Traineerna inom Digital brinner för digitalisering och hur våra kunder kan digitalisera deras verksamheter genom de senaste teknologierna. Deras inriktningskurser innefattar t.ex. IoT, produktägarskap och digitala arbetsplatser. Traineerna inom Digital kan både arbeta som generalister som både arbetar med rådgivning såväl som ledning och realisering av nya digitala verktyg eller djupdyka inom områden såsom agila metoder och teknisk projektledning, Analytics, Microsoft Dynamics eller Cyber Security.

  Oberoende av vilken inriktning du väljer inom Acando Trainee kommer kombinationen av skarpa uppdrag och vassa utbildningar driva en kraftfull utveckling för dig, både på ett proffesionellt och personligt plan.

  Information och ansökan

  Acando startar nya omgångar av traineeprogrammet i januari och augusti varje år. Vi har två rekryteringsomgångar, en under hösten och en under våren. Vi välkomnar ansökningar till både januari- och augustistarten i samtliga våra rekryteringsomgångar så välkommen att söka till oss när det passar dig bäst och ange vilken start av traineeprogrammet du ansöker till. I augusti 2019 startar programmet i Stockholm, Göteborg, Malmö och Västerås och i januari 2020 startar Traineeprogrammet i Göteborg och Stockholm.

  Rekryteringen består av tre intervjusteg: Assessment day, caseintervju och personlig intervju. Det kan vara bra att notera och gärna redan nu lägga en placeholder för något av de datum då Assessmentdagarna äger rum. Du är välkommen på Assessmentdag på det kontor som du har närmst till (oberoende av vilket kontor du primärt söker till). Notera gärna följande datum:
  Stockholm: 14 mars, 19 mars, 22 mars.
  Göteborg: 19 mars, 25 mars.
  Malmö: 20 mars.

  Sista ansökningsdag är den 3 mars 2019. Välkommen med din ansökan!

  Vid frågor kontakta rekryteringsansvarig Sanna Rosell på trainee@acando.com.

   ________

  *LI-AS1

  Ansök