Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Accelerate: SAP

  Stockholm

  Är du redo att kickstarta din karriär och vill bli specialist inom ett attraktivt och expanderade område där det råder stor efterfrågan på kompetens? Har du något eller några års erfarenhet som användare inom SAP alternativt varit med vid en implementation av SAP? Vill du få möjligheten till en utvecklande karriär inriktad mot affärssystemet SAP och delta i spännande konsultuppdrag parallellt med utbildningar och certifieringar, samtidigt som du utbildas i konsultmässighet? Då ska du söka till vår satsning SAP Accelerate som pågår under ett år

  Rollen
  Nu öppnar vi åter upp för ansökan till vårt framgångsrika Accelerate program på Acando för dig med intresse av affärssystem och SAP. För dig som börjar väntar en brant inlärningskurva och du måste vara beredd på att ta ett stort personligt ansvar. Vi har ett nära samarbete med SAP och arbetar aktivt med kompetensutveckling. Inom vårt internationella SAP Service Area har vi ett nätverk från flera orter, där vi utbyter kunskap och erfarenhet med varandra. Vårt erbjudande sträcker sig över områden som bland annat S/4Hana, User Experience, Ariba och C/4Hana.

  I rollen som SAP Accelerate konsult får du möjlighet att arbeta med stora förändringsprojekt i spännande företag. Du är med och bidrar till att företag effektiviserar sina processer. Du kommer att arbeta med verksamhetsnära system som genomsyrar hela företaget. Du blir tilldelad en mentor och får både intern som extern utbildning för att främja din professionella och personliga utveckling. SAP teamen på Acando arbetar idag med spännande och intressanta uppdrag hos kända varumärken, som gör sin resa mot den digitala marknaden. De arbetsuppgifter du i rollen som applikationskonsult kommer att utföra och få lära dig är t.ex. krav -och testledning, konfigurering, workshopledning och processkartläggning.

  Du får en specialiserad inriktning mot just SAP och även möjlighet att certifiera dig inom visst område. Tack vare utbildningarnas kvalitet och spetsinriktning ges mycket goda möjligheter att göra kometkarriär inom just SAP på Acando. 

  Din profil

  • Högskoleutbildning inom relevant område är meriterande
  • Erfarenhet av att ha arbetat med SAP i gränslandet IT/Verksamhet minst ett år är ett krav
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • Ett brinnande engagemang för lärande och personlig utveckling
  • Ett intresse för relationsskapande och samarbete
  • Resultatorienterad

   Till vårt program ser vi gärna olika profiler av sökande så som bakgrund inom produktion, logistik, finans eller systemutveckling.

  Vi erbjuder dig

  På Acando är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy - mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg så väl som det senaste inom våra fokusområden.

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.

  På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor – och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

  Rekryteringsprocess
  Alla som söker till SAP Accelerate kommer efter inskickad ansökan bli ombedd att genomgå tester, relevanta för rollen. Din ansökan kommer inte att kunna beaktas förrän testerna är slutförda. Rekryteringsprocessen består sedan av personlig intervju, referenser samt slutintervju med utgångspunkt i testerna tillsammans med ansvarig rekryterare. Rekrytering pågår under vinter/vår och programmet startar i början av augusti och programmet pågår i ett år.

  Vill du veta mer?
  Kontakta; 

  Thorsten Reutenauer, thorsten.reutenaur@acando.com, 070 941 87 91

  Sofia Lindquist, sofia.lindquist@acando.com

   

  #LI-SL1

  Ansök