Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Affärsutvecklande Managementkonsult

  Malmö

  Acando Advisory & Transformation hjälper branschledande bolag och samhällets viktigaste verksamheter att maximera sin verksamhetsnytta och att framtidssäkra sin affär. Ny teknologi och moderna IT-lösningar är ofta nödvändiga möjliggörare och vi kombinerar specialistkunskap inom det området med en djup verksamhetsförståelse och insikt i framtida kundbeteenden. Acando sticker ut genom vår förmåga att skapa förändring – på riktigt. Med vår kompetensbredd kan vi stötta i alla faser av transformation, från strategi till effekthemtagning. 11 managementkonsulter behöver bli ännu fler – är det dig vi letar efter?

  Rollen

  Som affärsutvecklande Managementkonsult på Acando arbetar du strategiskt rådgivande med att handleda våra kunder i digitaliseringen av deras verksamhet. Vidare ansvarar du för dina projekt igenom alla faser: försäljning, planering, uppstart, genomförande och avslut med tillhörande kvalitetssäkring. Du förväntas utmana och föra kundernas verksamhet framåt oavsett var inom organisationen deras förändring sker.

  Du har en förmåga att få saker att hända, att realisera strategiska planer och bidra med din kunskap till både dina kunder och till dina kollegor. Du har en drivkraft att bygga och utveckla relationer och är skicklig på att både se helheten och förstå sammanhanget.

  Din profil

  • Du har minst 7 års erfarenhet från en roll som managementkonsult
  • Du har högskoleutbildning på masternivå
  • Du har erfarenhet av strategiutveckling, arbete på stakeholdernivå och exekvering
  • Du har betydande erfarenhet av försäljning av managementkonsulttjänster och vill ta ansvar för att utveckla våra kunder och befintliga affärsrelationer.
  • Erfarenhet från healthcare, retail eller tillverkande industri är meriterande liksom ett etablerat nätverk inom regionen
  • Erfarenhet av agila metodologier är meriterande
  • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift

  Vi erbjuder dig

  På Acando är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy - mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg så väl som det senaste inom våra fokusområden. 

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.

  På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor – och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

  Vil du veta mer?

  Vill du veta mer om rollen eller Acando? Hör gärna av dig!
  Kristoffer Johansson, Rekryteringsansvarig, kristoffer.johansson@acando.com, +46 (0)709 38 78 18

  Rekryteringen sker löpande, så ansök gärna så snart som möjligt. Glöm inte att bifoga ditt CV och ett personligt brev i din ansökan.

  Vi ser gärna att du ansöker via ansökningsknappen i annonsen och ej via mail.

  Varmt välkommen med din ansökan! 

  #LI-KJ1

  Ansök