Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Vill du hjälpa våra kunder att hantera en snabbföränderlig värld? Bli vår nya Agila coach!

  Göteborg

  Gillar du att arbeta i miljöer med snabba förändringar? Är du intresserad av att hjälpa organisationer på sin resa till högre effektivitet och brinner för digitalisering och affärsutveckling med hjälp av IT? Har du dessutom erfarenhet av att arbeta i agila utvecklingsprojekt och är intresserad av att vara med och bygga Acandos Know-how för lyckade agila organisationer? Då kan du vara den rätta för oss! Vi söker agila coacher och certifierade Scrum Masters med teknisk bakgrund som vill stötta våra kunder genom att konstruktivt hjälpa dem nå nästa nivå av effektivitet och flexibilitet genom digitalisering.

  Rollen

  I rollen som Agil Coach eller Scrum Master kommer du ansvara för att driva kompetensutveckling och konsultarbete i utmanande uppdrag för ledande kunder i Göteborgsregionen genom: 

  • Stöttning av utvecklingsorganisationer med att ta fram processer och införa Agila metoder
  • Coachning av team, individer och ledningsgrupper
  • Rådgivning, utbildning och feedback
  • Seminarier och workshops
  • Dokumentation av arbetssätt

  Din profil

  • Brinner för att förmedla kunskap om metoder som Lean, Scrum och Kanban på ett pedagogiskt sätt
  • Har en certifiering inom Agil metodik, Agil Coachning eller SAFe, och några års erfarenhet av en ledande position inom området 
  • Lean/Agilt arbetssätt både på gräsrots- och ledningsnivå
  • Förändringsledning av organisation till Lean/Agilt arbetssätt
  • Införande av Agilt arbetssätt med hjälp av Scrum eller SAFe
  • Vidare har du en akademisk examen inom relevant område och du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift
  • Har du dessutom en teknisk bakgrund med erfarenhet av DevOps anses det som meriterande

   

  Vi erbjuder dig 

  På Acando är våra medarbetare vår framgång och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy - mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg så väl som det senaste inom våra fokusområden.

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.

  På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor – och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

   

  Vill du veta mer?


  Hör gärna av dig till rekryterande chefer Madelene Hansson (madelene.hansson@acando.com) eller Åsa Lindström (asa.lindstrom@acando.com). Det går också bra att kontakta Imran Waheed på vår HR-avdelning på 070-878 89 15 alternativt imran.waheed@acando.com.

   

  Välkommen med din ansökan!

   

  *LI-MM1

  Ansök