Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Agila ledare inom Digital Delivery

  Malmö

  Vill du vara med och bygga framtidens standard för agila organisationer och leveranser? Inom vårt område Digital Delivery håller på att bygga upp södra Sveriges vassaste team som stöttar våra kunder genom att konstruktivt hjälpa dem nå nästa nivå av effektivitet och flexibilitet inom det digitala.

  Vi söker dig med erfarenhet av agila arbetssätt och som ser vikten och nyttan av att stötta och coacha organisationer genom digitala leveranser. 

  Rollen

  I rollen som agil ledare/coach/rådgivare kommer du ansvara för att driva projekt, kompetensutveckling och motivationsarbete genom att:

  • Leda projekt baserat på agila arbetsmetoder
  • Stötta utvecklingsorganisationer med att ta fram processer och införa agila metoder
  • Individuell coachning av team och ledningsgrupper
  • Rådgivning, utbildning och feedback
  • Seminarier och workshops
  • Dokumentation av arbetssätt

  Din profil

  Du brinner för att förmedla kunskap om agila metoder på ett pedagogiskt sätt. Du har jobbat med och kanske har certifiering inom agil metodik, agil coachning eller SAFe.

  Vi ser gärna att du har erfarenhet av:

  • Lean/Agilt arbetssätt både på gräsrots- och ledningsnivå
  • Förändringsledning av organisation till Lean/Agilt arbetssätt
  • Införande av Scrum of Scrums eller SAFe
  • Att leda utveckling där ni använt någon agil arbetsmetod

  Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift samt har akademisk examen inom relevant område.

  Som person är du framåt, ser möjligheter och har lätt för att skapa kontakt med andra. Du har en förmåga att både leda och coacha andra, samtidigt som du delar med dig av dina erfarenheter och inspirerar dina kollegor. Andra egenskaper som vi värdesätter är analytisk och strategisk förmåga. Du är van vid att arbeta strukturerat och har en god förmåga att prioritera.

  Vi erbjuder dig

  På Acando är våra medarbetare vår framgång. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy, våra mentorskapsprogram samtutbildningar inom ledarskap, konsultverktyg och det senaste inom våra fokusområden.

  Vi satsar mycket på att arbeta över gränserna och lära av varandra. Vi erbjuder även:

  En gedigen kompetensmodell där du antingen kan gå mot en expertroll eller bredda din kompetens. Men det är inte "up or out" som gäller - huvudsaken är att du trivs hos oss.

  En avslappnad och öppen stämning, med högt i tak.

  På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor – och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och värme, och det finns alltid utrymme för att lyfta nya initiativ och idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa, och arbetar aktivt med frågan varje dag.

  Vill du veta mer?

  Vill du veta mer om rollen eller Acando?

  Hör gärna av dig! Heidi Paradis heidi.paradis@acando.com alt. 0734-00 43 91

   

  *LI- PO1

  Ansök