Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Applikationskonsult Dynamics CRM

  Stockholm

  Har du erfarenhet av Dynamics CRM eller annat CRM-system? Vill du vara med i ett team där just din insats kommer göra stor skillnad? Älskar du att sätta dig in i kunders behov inom försäljning, kundtjänst och marknadsföring och dessutom leverera grymma lösningar? Vill du dessutom ingå i en grupp där höga ambitioner och höga skratt går hand i hand? Då är du den vi söker!

  Rollen

  I rollen som applikationskonsult kommer du att delta i både presale-aktiviteter och leveransprojekt till såväl nya som befintliga kunder. Du kommer att bli en del av ett grymt gäng som alltid sätter kunden och medarbetarna i första rummet.  I dina arbetsuppgifter ingår att driva och delta i workshoppar med utvecklare och kunder. Designa och bygga prototyper, ibland på egen hand men oftast i grupp – här jobbar vi bäst tillsammans. 

  Din profil

  • Erfarenhet av Dynamics CRM eller annat CRM-system
  • Certifiering inom application och configuration är meriterande
  • Relevant högskoleutbildning
  • Erfarenhet som konsult
  • Som person är du serviceminded, relationskapande, analytisk och självgående

   

  Vi erbjuder dig

  På Acando är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy - mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg så väl som det senaste inom våra fokusområden.

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.

  På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor – och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

  Vill du veta mer?

  Vill du veta mer om rollen eller Acando? Hör gärna av dig!

  Ninnie Ehrling, rekryterande chef

  Jacob Ranmo, rekryterare

  Skicka gärna in din ansökan omgående. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsätta innan ansökningstiden har gått ut.

  Varmt välkommen att ansöka!

  Läs mer om hur vi jobbar med CRM på Acando

  Se en kortfilm om vår implementation av Dynamics 365 hos Folkspel.

  Eller vill du veta mer om våra Dynamicsmedarbetares åsikter, läs vår blogg!

  #LI-JR2

  Ansök