Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Applikationskonsult SAP

  Västerås

  Applikationskonsult inom SAP till Acandos Västeråskontor

  Att arbeta med något som är roligt och stimulerande är de flesta människors dröm. Vissa trivs bäst av att få analysera, utforska, specificera, utveckla eller konfigurera. Andra av att driva projekt, sätta upp komplexa tekniska lösningar, utbilda eller entusiasmera. Somliga är duktiga på mycket och andra är experter.

  Vi söker nu dig som har passion för kundnöjdhet genom teknik och processkunskap som vill skapa produktiva systemlösningar, men också jobba med människor och driva förändrade beteenden. Du är en orädd och pålitlig genomförare som gillar att lära dig nya saker. Känner du igen dig i den beskrivningen är du förmodligen den nya medarbetare vi söker till vårt SAP-team i Västerås! 

  Rollen

  De flesta bolag i Sverige använder äldre versioner av SAP och där finns det ett stort behov av att upprätthålla och vidareutveckla sin verksamhet. Samtidigt sker en stor förändring inom SAP med SAP S/4 HANA, SAP Cloud Platform, IoT och digitalisering. Det innebär att företag som använder SAP och hela konsultbranschen står inför ett paradigmskifte vilket skapar helt nya utmaningar och möjligheter.

  I rollen som applikationskonsult inom SAP hos oss får du möjlighet att vara en viktig kugge i Acandos leverans gentemot uppdragsgivare där du ingår i team med mycket kunniga och trevliga kollegor. Förutom med rena implementations- eller förbättringsprojekt så finns det möjlighet att arbeta och utvecklas inom affärsprocesser som exempelvis logistik, produktion, underhåll och service.

  Vi tror att du arbetat med SAP som konsult i minst tre år och känner att du vill vidare, alternativt har en bakgrund som super user eller systemspecialist i linjen i minst fem år där du aktivt deltagit i förbättringsprojekt. Du har god förståelse och erfarenhet av någon affärsprocess nära kopplad till underhåll eller logistik och service. Har du kunskap inom flera områden är detta meriterande.

  Din profil

  För att lyckas i rollen tror vi att du har:

  • Akademisk utbildning med inriktning IT och industriell ekonomi eller logistik
  • Minst 3 års erfarenhet av att arbeta med SAP, gärna i projektform
  • Stort intresse för att konfigurera, testa och kvalitetssäkra leveranser
  • Stort lösningsfokus med tillfredsställelsen av en nöjd kund i baktanke
  • Flytande kunskap i svenska och engelska, och kan kommunicera såväl muntligt och skriftligt
  • Lätt att lära och en hög förmåga att förstå samband
  • Gott självledarskap och eget driv, med en önskan om att jobba som konsult med stort eget ansvar för ditt arbete

  Vi erbjuder dig

  På Acando är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy - mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg så väl som det senaste inom våra fokusområden.

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag. På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor – och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

  Vill du veta mer?

  Vill du veta mer om rollen eller Acando? Hör gärna av dig!

  Henrik Smidskog, Rekryterande chef, henrik.smidskog@acando.com 
  Hasse Karlberg, Rekryterare, hans.karlberg@acando.com

  Vi rekryterar löpande så skicka gärna in ditt CV och personliga brev omgående då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Vi ser gärna att du ansöker via ansökningsknappen i annonsen och ej via mail. Varmt välkommen att ansöka!

   

  *LI-HK2

  Ansök