Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Är du en av våra blivande Juniora konsulter inom Analytics?

  Göteborg

  Håller du på med ditt ex-jobb och har precis fått upp ögonen för Beslutstöd och Avancerad Analys och vill lära dig mer? Eller har du jobbat i något år och vet att du vill fördjupa dig inom Beslutstöd, Power BI, Avancerad Analys eller Machine Learning?

  Acando Data Advantage är en ledande digital konsultpartner inom områden så som Avancerad Analys, Machine Learning och Beslutsstöd. Våra kunder har ett ständigt behov av hjälp inom t.ex. Microsoft Power BI och Azure.

  Vi vill därför ge dig en chans att utvecklas till analyticskonsult genom att erbjuda en utbildning i Microsoft Power BI och Data Warehouse Automation i Azure med hjälp av Acandos ramverk Darwin.

  Din Profil / Vem är du?

  Vi söker dig som är tekniskt intresserad, ambitiös, hungrig och driven och som vill få den bästa starten på en karriär som analyticskonsult.  

  För att lyckas i konsultrollen på Acando är det bra om du är eller vill utvecklas mot att:

  • kunna arbeta självständigt och snabbt kunna sätta dig in i nya frågeställningar 
  • ha en stark vilja att ständigt utmana dig själv och våra kunder genom att passionerat driva våra kunders utveckling såväl som din egen. 
  • kunna inspirera våra kunder genom lösningar som utmanar befintliga strukturer och vedertagna sanningar.  
  • vara kapabel att få saker att hända likväl som att stödja och samarbeta över gränserna hos kund. 

  Som person är du en teammänniska och trivs med att söka kontakt med kunder och kollegor. Du drivs av att leverera ett bra resultat och är van att ta ansvar för den egna leveransen.

  Det är till din fördel om du uppfyller någon eller fler av följande punkter:

  • Goda kunskaper inom webbutveckling med .Net och JavaScript
  • Goda kunskaper inom Azure samt inom datamodellering och SQL
  • Goda kunskaper inom visualisering, förmågan att förstå krav samt designa tilltalande och användarvänliga gränssnitt

  Vad du kommer att göra hos oss 

  De första veckorna kommer du tillsammans med de övriga kursdeltagarna delta i en utbildning i Microsofts Power BI, Data Warehouse Automation i Azure med hjälp av Acandos ramverk Darwin.

  Utbildning kommer att pågå på deltid, där Acandos överenskommelse med dig kommer att styra vad du kommer att varva utbildningen med. Som student har du möjlighet att varva ditt ex-jobb med utbildningen, medan om du redan har en anställning får du möjlighet att varva utbildningen med kundprojekt.

   När utbildningen är klar kommer du arbeta som konsult inom Acando Data Advantage och bli delaktig i våra spännande kundprojekt som junior utvecklare. 

  Vad vi erbjuder Dig 

  Acando är ett konsultbolag som drivs av mantrat Technhology driven and Behavior centric. Vårt sätt att arbeta präglas av vår kompetens inom verksamhet, digitalisering, IT och strategi, vår prestigelöshet samt vårt nytänk.

  Som en del av Acando Data Advantage ingår du i en härlig gruppering av kollegor med vass kompetens inom såväl klassiskt beslutstöd som Avancerad Analys.

  Vi planerar att starta utbildningen i Göteborg i mitten av Mars 2019.

  Sista ansökningsdag: 2019-02-25 

  Vill du veta mer?
  Hör gärna av dig till Magnus Björk, ansvarig chef, på magnus.bjork@acando.com, eller till Imran Waheed på vår HR-avdelning: imran.waheed@acando.com alt. 070-878 89 15.

  Ansök