Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Är du vass inom Sharepoint?

  Göteborg

  Vill du vara med och realisera kundlösningar baserade på molnteknik i framkant? Då är Acando ditt självklara val. Vi söker utvecklare och arkitekter med erfarenhet av Microsofts molntjänster med fokus på Office 365 och SharePoint. Vi kommer även utmana dig med Azurelösningar, innovation och hypervassa kollegor.

  Rollen
  Som expert på Microsofts molntjänster arbetar du med nya tekniker, inom agila team och i direkt samarbete med våra kunder. Du kommer jobba med lösningar i molnet med tonvikt på Office 365, SharePoint Online och Azure. Du drivs av att vara med i projektets samtliga faser, från Ax till Limpa, och njuter ihop med goda kollegor av våra kunders utveckling ihop med oss.

  Din profil

  • Du har erfarenhet av Microsofts molntjänster
  • Du har nosat på SharePoint och Office 365 samt har goda kunskaper i .NET
  • Du vill lära dig med om SharePoint Framework, Office UI Fabric och de tekniker som är standard i molnet
  • Tekniker som PowerApps, Flow och Logic Apps får det att vattnas i munnen, du vill lära dig mer
  • Certifieringar inom Microsoft är meriterande
  • Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift

  Vi erbjuder dig
  Kontinuerlig utveckling som grundas i din egen nyfikenhet och Acandos strävan att ligga i framkant. Kopplat till din utveckling har vi en tydlig process. Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag. På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor – och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

  Vill du veta mer?
  Hör av dig till Imran Waheed på vår HR-avdelning: imran.waheed@acando.com alt. 070-878 89 15.

   
  *LI-MM1

  Ansök