Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Cloud Solution Architect

  Göteborg

  Har du erfarenhet av molnbaserade lösningar och vill utvecklas i rollen som konsult? Vill du jobba på ett innovativt och växande företag där vi bland annat arbetar med HoloLens, IoT samt även tillsammans med andra kunniga kollegor, utveckla vårt Innovation Lab? Vi söker dig som vill bli en del av vårt integrationsteam i Göteborg, och som tillsammans med oss vill hjälpa våra kunder på deras resa.

  Rollen
  I rollen som Cloud Solution Architect kommer du att få en framträdande nyckelroll i vårt cloud-team, som levererar framtidens molnbaserade ”servless computing”-lösningar med hjälp av moderna molnbaserade plattformar som AWS och Azure. Du kommer jobba som hands-on arkitekt och lead developer i varierande uppdrag och projekt för kunder i alla olika branscher. Vårt fokus ligger hos våra kunder i Göteborgsområdet.

  Din profil

  • Du har lång erfarenhet av systemutveckling och gillar att jobba i gränslandet mellan verksamhet och IT
  • Du har flera års erfarenhet inom någon av de stora cloud-plattformarna (AWS, Azure, Google)
  • Vi ser även att du har haft framträdande roller i tidigare implementationsprojekt som tex Lead Developer, Arkitekt, Solution Lead, Teknisk projektledare etc
  • Du har en eller flera certifieringar som visar på din kompetens inom nämnda plattformar
  • Du har god erfarenhet av de stora programmeringsspråken, DevOps och storskalig Agil utveckling
  • Du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift

  Vi erbjuder dig
  På Acando är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy - mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg så väl som det senaste inom våra fokusområden.

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.

  På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor – och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

  Vill du veta mer?
  Tveka inte att kontakta Andreas Crona, ansvarig chef, på andreas.crona@acando.com alt. 072-204 13 15 eller Imran Waheed på vår HR-avdelning: imran.waheed@acando.com alt. 070-878 89 15.

   

  *LI-MM1

   

  Ansök