Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  API-guru

  Göteborg

  Har du erfarenhet inom API Management och Microservices? Är du nyfiken på att utvecklas inom det och vill vara en del av uppbyggnaden av våra kunders next gen API plattformar? Vill du jobba på ett innovativt och växande företag där vi bland annat arbetar med HoloLens, IoT samt även tillsammans med andra kunniga kollegor, utveckla vårt Innovation Lab? Som konsult på Acando kommer du jobba i spännande projekt hos våra kunder, som befinner sig inom alla branscher. Vårt huvudfokus ligger hos våra kunder i Göteborgsområdet.

  Rollen
  Rollen innebär att du som konsult, i tät relation med kunden, kommer arbeta i projekt där du är involverad i allt från lösning, design och implementation till testning och driftsättning av API- och microserviceslösningar på moderna API Management/Gateway plattformar.


  Din profil
  Vi ser att du har

  • Erfarenhet från en eller flera API Management-plattformar
  • Erfarenhet av t.ex. REST/JSON och kringliggande/liknande tekniker
  • Erfarenhet av Microservices och/eller SOA arkitektur
  • God kunskap om säkerhetslösningar för API samt om back-end integration av API:er
  • Flytande kunskaper inom svenska och engelska i såväl tal som skrift

  Vi erbjuder dig
  På Acando är våra medarbetare vår framgång.Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy, våra mentorskapsprogram samtutbildningar inom ledarskap, konsultverktyg och det senaste inom våra fokusområden.

  Vi satsar mycket på att arbeta över gränserna och lära av varandra. Vi erbjuder även

  • En gedigen kompetensmodell där du antingen kan gå mot en expertroll eller bredda din kompetens. Men det är inte "up or out" som gäller - huvudsaken är att du trivs hos oss.
  • En avslappnad och öppen stämning, med högt i tak.
  • Trevliga kollegor som du jobbar tätt tillsammans med.
  • Ett nyrenoverat kontor i centrum, med fantastisk utsikt över älven.
  • Friskvårdssatsningar med bland annat gemensam fredagsfrukost och fredagsträning för alla på kontoret.

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och värme, och det finns alltid utrymme för att lyfta nya initiativ och idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa, och arbetar aktivt med frågan varje dag.

  Vill du veta mer?
  Tveka inte att kontakta Andreas Crona, ansvarig chef, på andreas.crona@acando.com alt. 072-204 13 15. Det går också bra att kontakta Imran Waheed på vår HR-avdelning: imran.waheed@acando.com alt. 070-878 89 15.

  Varmt välkommen att söka via knappen nedan!

   

  *LI-MM1

   

  Ansök