Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  BI-konsult inom Qlik eller Microsoft

  Borlänge

  Business Intelligence-konsult till Acandos Borlängekontor!

  Har du tröttnat på att spendera mornarna i bilköer för att ta dig till jobbet och vill ha naturen runt hörnet, men ändå få arbeta på ett bolag i framkant? Är du dessutom en fena på Business Intelligence som trivs i en familjär arbetsmiljö där du har möjlighet till inflytande och flexibilitet? Då kan du vara den vi söker – läs vidare! 

  Rollen 

  Som BI-konsult hos Acando bygger du på ett konsultativt, tekniskt och verksamhetsnära sätt lösningar som möjliggör analys och verksamhetsstyrning i kundens organisation. Analytics är ett fokusområde för oss på Acando och vi ser en stor efterfrågan på våra tjänster. Våra kompetenser sträcker sig ifrån strategi och kravarbete till projektledning, arkitektur och utveckling. De tekniska plattformarna är framförallt Qlik och Microsoft, där vi hos Microsoft har Guld- och Silver-partnerstatus i flertalet kategorier. På Acando tror vi på att vara i framkant och jobba med de senaste teknikerna. Våra paketerade lösningar inom detta område är unika, och genom att kombinera alla Microsofts verktyg – Sharepoint, SQL Server, Office 365, Dynamics AX – skapar vi framtidens lösningar inom Business Intelligence.

  Din profil 

  För att lyckas i rollen tror vi att du:

  • Har erfarenhet av att arbeta med utveckling av analysstöd eller motsvarande med ett stort intresse för BI-lösningar
  • Tidigare arbetat med exempelvis QlikView, Qlik Sense och/eller Microsofts BI-plattform eller liknande
  • Är relationskapande, lyhörd och hjälpsam. Du är dessutom en analytisk och kreativ problemlösare som med noggrannhet kan hantera komplexitet och data
  • Behärskar svenska och engelska i både tal och skrift

  Vi erbjuder dig

  På Acando är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy - mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg så väl som det senaste inom våra fokusområden.

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.

  På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor – och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

  Vill du veta mer?

  Vill du veta mer om rollen eller Acando? Hör gärna av dig!

  Charlotte Högsberg, Rekryterande chef, charlotte.hogsberg@acando.com
  Hasse Karlberg, Rekryterare, hans.karlberg@acando.com

  Vi rekryterar löpande så skicka gärna in ditt CV och personliga brev omgående då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Vi ser gärna att du ansöker via ansökningsknappen i annonsen och ej via mail. Varmt välkommen att ansöka!

   

  *LI-HK2

  Ansök