Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Bli en del av framtidens teknikteam!

  Göteborg

  Acando växer och vi kommer inom kort att starta upp en ny enhet med fokus på att leverera skräddarsydda eller molntjänstbaserade lösningar på ett effektivt och modernt sätt. Detta är en unik möjlighet att bygga upp en start-up med professionellt och finansiellt stöd, samt tillgång till en nationell säljorganisation och existerande kundbas. Vi etablerarar RabbitHole i Göteborg - ett team med fokus på nyskapande samt kreativa lösningar. Vill du följa med?

  Rollen

  I rollen som konsult inom RabbitHole får du möjlighet att jobba med ny teknik tillsammans med ditt team som kommer bestå av ingenjörer, designers och utvecklare men även självlärda techies. Du får chansen att testa, experimentera, debattera och diskutera som en del av RabbitHole. Om du fastnar eller behöver råd finns alltid seniora medarbetare från Acando som stödjer dig. 

  Din profil

  Vi ser att du har:

  • Ett brinnande intresse för systemutveckling 
  • Förståelse för något programmeringsspråk t.ex. Java, Scala, Python, C #, etc.
  • Akademisk utbildning alt erfarenheter

  Dina erfarenheter och de lösningar du kan presentera är dock viktigare än akademiska meriter – på Acando finns det plats för både autodidakter och skolade matematiker!

  Vi erbjuder dig

  På Acando är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy - mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg så väl som det senaste inom våra fokusområden.

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.

  På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor – och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

  Vill du veta mer?
  Kontakta Adam Falklind 070-964 23 40 alt adam.falklind@acando.com.

  Varmt välkommen med din ansökan! Vi ber dig söka via ansökningsknappen nedan, och ej via mail.

   

   

  Ansök