Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Business Analyst

  Malmö

  Drivs du likt oss av att ligga i digitaliseringens framkant? Vill du dessutom använda denna drivkraft i en konsultroll och hjälpa våra kunder att bättre ta tillvara på digitaliseringens möjligheter? Välkommen hit till oss på Acando!

  Rollen

  Som Business Analyst hos Acando kommer du vara en nyckelspelare där du hjälper kunderna att se och realisera möjligheterna av digitaliseringen. Ofta handlar det om att agera länk mellan IT och verksamhet i exempelvis en kravställande eller beställarfunktion såsom en kravanalytiker eller projektledarroll med fokus på den digitala agendan.

  Du kommer driva agila projekt där du exempelvis kommer att arbeta med att:

  • Leda workshops
  • Ta fram business case
  • Kravinsamling, analys och dokumentation
  • Agera brygga mellan verksamhet och IT/utvecklingsavdelning

  Kanske jobbar du idag som kravanalytiker, produktägare, business analyst eller systemspecialist och söker nya utmaningar? Vi tror att du har en genuin vilja att verka i gränslandet mellan verksamhet och IT.

  För att lyckas i konsultrollen hos Acando har du med dig ett stort teknikintresse, har god insikt inom IT och är nyfiken på omvärldsförändringar och nya teknologier. Som ett led i att skapa bästa möjliga förutsättningar för dig att lyckas i din roll kommer vi stötta dig i din utveckling som konsult och person.

  Din profil

  Vi ser att du har:

  • Minst tre års relevant erfarenhet, gärna som konsult.
  • Erfarenhet av digitaliseringsprojekt inom t.ex. commerce, digital försäljning eller marknadsföring är starkt meriterande
  • Kunskaper och insikter kring agilt arbetssätt
  • Examen inom relevant område
  • Du behärskar både engelska och svenska i tal och skrift

  Vi tror att du är en nyfiken person som har lätt att kommunicera och samarbeta med andra. Du får saker att hända och kan prioritera för att skapa framåtrörelse i dina projekt. Du har ett starkt intresse för digitaliseringens möjligheter och vill bidra till att skapa digitala kundupplevelser i världsklass. Du är analytisk, gillar komplexa uppgifter och mår som allra bäst när du får utlopp för ditt driv och engagemang.

  Vi erbjuder dig

  På Acando är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy - mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg så väl som det senaste inom våra fokusområden.

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.

  På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor – och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

  Vill du veta mer?

  Vill du veta mer om rollen eller Acando? Hör gärna av dig!
  Rekryteringsansvarig, Kristoffer Johansson +46 (0)709 38 78 18

  #LI-KJ1

   

   

  Ansök