Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Business Assistant till Acando

  Göteborg

  Acando söker en Business Assistant i Göteborg 

  Är du initiativtagande, driven, ambitiös och lösningsorienterad? Har du ekonomisk utbildning och intresse av att utvecklas genom att stötta en ledningsgrupp? Stämmer detta in på dig? Tveka inte att söka då vi arbetar med löpande urval. Acando är ett konsultbolag inom IT och management och söker nu dig som vår nya Business Assistant. 

   Rollen:

  I rollen som Business Assistant på Acando kommer du att stötta medlemmar i ledningsgruppen för vår Market Area som sträcker sig över Göteborg, Malmö, Västerås, Borlänge och Helsingfors. Du kommer vara att driva olika initiativ. I arbetsuppgifterna ingår att driva intern kommunikation, brandinginitiativ, affärsanalyser och eventplanering. Du ligger hela tiden steget före och är med och underlättar samt utvecklar processer. Du kommer även stötta medlemmar i ledningsgruppen med varierande arbetsuppgifter. Du behärskar vanliga IT-verktyg som Office-paketet men vi ger dig också möjlighet att behärska de viktigaste såsom Excel för analys och kalkyler eller PowerPoint för tydliga presentationer.

  Din profil

  • Vi söker dig som är i början av din karriär och vi ser gärna att du är nyutexaminerad från högskola/universitet med ekonomisk bakgrund.
  • Om du före eller vid sidan av dina studier haft ett jobb där du fått pröva på delar av uppgifterna ovan så är det ett plus.
  • Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att trivas i denna roll är du strukturerad, noggrann och har en hög servicenivå. Vidare är du prestigelös, trivs i ett högt tempo och är högpresterande. 
  • Har goda kunskaper, muntligt och skriftligt, i svenska och engelska då kommunikation och dokumentation sker på båda dessa språk.

  Vi erbjuder dig

  På Acando är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen.

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.

  På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor.

   

  Vill du veta mer?

  Tveka inte att kontakta Imran Waheed på vår HR-avdelning: imran.waheed@acando.com alt. 070-878 89 15.

  Ansök