Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Business IT Architect

  Borlänge

  Business IT Architect till Acando i Borlänge

  Vill du vara en del av ett spännande företag i framkant med en familjär arbetsmiljö där du har möjlighet till inflytande och flexibilitet? Känner du dig redo att följa med på resan för att fortsätta bygga Dalarnas bästa arbetsplats? Brinner du för verksamhets- eller lösningsarkitektur och dessutom älskar att ha naturen runt hörnet? Då kan du vara den vi söker – läs vidare!

  Rollen

  I rollen som arkitekt kommer du att arbeta med att förverkliga våra kunders långsiktiga strategier. Dina kunskaper inom arkitektur och förmåga att kommunicera med olika intressenter kommer vara en viktig del för att ta fram affärsmässiga och hållbara lösningar vilka tillgodoser våra kunders behov. Ditt ansvar kommer sträcka sig från att ta fram relevanta arkitekturleverabler till att hålla i workshops tillsammans med kunder. Du arbetar i spännande team med roller såsom affärskonsulter, applikationsexperter, arkitekter och utvecklare. Utöver det ges du stora möjligheter att själv påverka och växa i din roll; antingen genom att bredda din kompetens eller fördjupa den inom ett visst område.

  Din profil

  För att lyckas i rollen tror vi att du:

  • Har minst 3 års erfarenhet av en liknande roll där du arbetat plattformsoberoende inom områden som;
   • Enterprise-, integration-, masterdata-, cloud-, informations-, lösnings- och/eller systemarkitektur
  • Har erfarenhet från arkitekturutvecklingsmetoder och användande av olika modelleringsverktyg
  • Är en kreativ problemlösare som gillar att strukturerat driva arbete kring arkitektur
  • Värdesätter samarbete och har en drivkraft att bygga och utveckla relationer
  • Besitter god förståelse för verksamhetens krav samt förmåga att omsätta kraven till tekniska lösningar
  • Med fördel har en eller fler certifieringar/intyg inom arkitekturområdet
  • Kan kommunicera såväl muntligt och skriftligt på både svenska och engelska

  Vi erbjuder dig

  På Acando är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy - mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg så väl som det senaste inom våra fokusområden.

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.

  På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor – och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

  Vill du veta mer

  Vill du veta mer om rollen eller Acando? Hör gärna av dig!

  Fredrik Hoel, Rekryterande chef, fredrik.hoel@acando.com
  Hasse Karlberg, Rekryterare, hans.karlberg@acando.com

  Vi rekryterar löpande så skicka gärna in ditt CV och personliga brev omgående då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Vi ser gärna att du ansöker via ansökningsknappen i annonsen och inte via mail. Varmt välkommen att ansöka!

  Ansök