Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Datadrivna affärer

  När vände du uppochned på en bransch senast?

  Vill du bli en del i teamet som skapar framtidens datadrivna produkter, kundupplevelser och tillverkningsprocesser? Vill du vara med och skapa vårdprocesser och skolor med en helt ny digital standard? Välkommen att vända uppochned på branscher tillsammans med dina nya kollegor på Acando.

  Tillsammans har vi möjlighet att utmana hela branscher

  Framtidens vinnare finns bland organisationer som lyckas skapa affärer ifrån dagens och morgondagens enorma datatillgångar. Acando har en unik förmåga att hitta dessa datadrivna affärsmöjligheter och utmana alla typer av organisationer. Vi arbetar i en innovationsdriven process med alla tillgängliga tekniker för att möjliggöra analys och dataexploatering i hela organisationen.

  Genom vår breda kompetens inom såväl beslutsstöd, datalager och datasjöar som machine learning, IoT och avancerad analys har vi en stabil bas att utgå ifrån. Vi kombinerar detta med tyngd inom områden som agilitet, kundinsikt och digital transformation, vilket ger oss receptet för att vända uppochned på hela branscher.

  Vi etablerar nu ett helt nytt team med fokus på datadrivna affärer och Data Advantage, och söker ett flertal medarbetare till detta och andra områden. 

  Vi vill bli fler – läs mer om dina karriärmöjligheter!

  Vill du veta mer?

  Kontakta Magnus Björk magnus.bjork@acando.com +46 (0)76-820 13 48