Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Data Warehouse-konsult

  Stockholm

  Acando Analytics är en ledande digital konsultpartner inom Advanced Analytics och Beslutsstöd (Business Intelligence). Våra kunder har ett ständigt ökande behov av hjälp inom lösningar för bland annat Big Data och IoT. Vi söker därför dig med erfarenhet av utveckling som ser fram emot att växa i rollen som Data Warehouse-konsult. Vi erbjuder dig utbildning, tätt samarbete med våra övriga analyticskonsulter samt riktigt spännande uppdrag hos våra kunder. Vill du vara med på vår resa?

  Rollen
  Som en del av Data Advantage ingår du i en härlig gruppering av kollegor med vass kompetens inom såväl klassisk BI som Avancerad Analys. Rollerna du kommer anta hos oss varierar - och för rätt person finns stora möjligheter att påverka både roll och uppdrag.

  Din profil 
  Du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område och arbetar idag som konsult inom t.ex. Data Warehouse och/eller Business Intelligence. Du har ett intresse för området Analytics, kännedom om Microsofts teknikstack samt viss erfarenhet av ETL. Du har lätt att förstå och kommunicera med verksamheten, och besitter förmågan att omsätta dess krav i tekniska lösningar som du kan visualisera på ett bra sätt. Du behärskar både svenska och engelska väl i tal och skrift.

  Vi söker seniora medarbetare och ser gärna att du har följande profil:

  • Relevant utbildning 
  • Minst 5 års erfarenhet av liknande roll
  • MS SQL-server
  • Kunskap inom SSIS, SSRS eller SSAS
  • Goda kunskaper i svenska och engelska

  Meriterande 

  • Microsoft Azure
  • Avancerad analys
  • Utveckling av BI-lösningar

  Vi erbjuder dig

  På Acando är våra medarbetare vår framgång och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy - mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg så väl som det senaste inom våra fokusområden.

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.

  På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor - och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

  Vill du veta mer?
  Vill du veta mer om rollen eller om Acando? Hör gärna av dig!

  Charlotta Medin, rekryterande chef

  Ida Sonesson, rekryterare

  Varmt välkommen att söka via knappen nedan!

   

   Läs här om vårt arbete på Södra Älvsborgs Sjukhus!

  #LI-IS1

  Ansök

  Träffa teamet

  Charlotta Medin

  Business Team Manager

  Vad tycker du kännetecknar ett bra team?
  Duktiga och ambitiösa medarbetare. Det är bra att ha en blandning av olika åldrar, kön och erfarenheter. Det är viktigt att uppmuntra till hjälpsamhet mellan medarbetarna.

  Vad är det bästa med Acando?
  Alla duktiga och trevliga medarbetare. Det är en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö.

  Vad gör du på fritiden?
  Jag får ny energi av att vara ute i naturen. Det blir mycket friluftsliv som långfärdsskridsko, kajak och vandringar. Jag gillar att laga mat. Sjunger i kör. Tycker också om att läsa böcker.

  Johnny Lazo

  Data Scientist

  Vad är det bästa med Acando?
  Det bästa med Acando är att man får möjligheten att hänga med och medverka i den tekniska utvecklingen. Man får även möjlighet att jobba tillsammans med härliga kollegor som hjälper till och stödjer när man ska leverera affärs- och kundvärde.

  Varför valde du att jobba med data warehousing?
  Jag är egentligen anställd som Data Scientist. Men mitt intresse för personlig och yrkesmässig utveckling har gjort att jag valt att hjälpa och stötta i olika data engineering-projekt också. På så sätt har jag lärt mig mer om data warehousing och ETL-verktyg. Idag inser jag att man bör behärska denna tekniska kompetens om man vill bli en ”bra” Data Scientist. Man kan helt enkelt inte göra ”bra” data science om man inte har användbara data.

  Vad gör du på fritiden?
  På fritiden gillar jag att delta i data science-hackathons, träna på gym och umgås med vänner samt driva mitt eget lilla företag inom bygg.