Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Datadriven arkitekt inom Analytics

  Göteborg

  Acando genomför idag radikala förändringsprojekt hos företag genom att kombinera djup teknisk kompetens inom Analytics och Business Intelligence med förmåga att transformera organisationer till att leva med sin data och ständigt hitta nya affärer.  

  Triggar det dig att få använda den senaste Analytics-tekniken för att möjliggöra en agil och datadriven organisation? Vill du jobba med projekt där avancerad analys och stora komplexa datamängder står i centrum kombinerat med digitaliseringens övriga stora möjligheter att åstadkomma disruptiva förändringar? Välkommen att söka jobbet som Datadriven Arkitekt inom vårt nya team, Data Advantage. 

   

  Rollen

  Som Analytics-arkitekt är du ytterst ansvarig för att våra kunder får en den absolut bästa tekniska lösningen på komplexa utmaningar med stora mängder data av alla typer. Vi använder vårt framgångsrika ramverk, Darwin, för automatiserad byggnation av datalager och datasjöar i molnet. Detta för att möjliggöra traditionell analys såväl som Machine Learning och andra mer avancerade tillämpningar. Vår primära partner är Microsoft, men även Qlik och Google spelar en viktig roll. 

   

  Din profil 

  • Universitetsgrad i datavetenskap, systemutveckling eller motsvarande
  • Gedigen erfarenhet av utveckling av datalager och beslutsstöd, troligen fem år eller mer
  • Du bör vara nyfiken, vetgirig och en bra kommunikatör som brinner för att göra data förståe-lig och användbar för analys
  • Erfarenhet av alternativa databasteknologier, sökteknik samt plattformar för datasjöar såsom Apache Hadoop, Spark och Flink mfl
  • Gedigen erfarenhet av Microsofts teknikplattformar, inom Analytics (t.ex. Azure SQL/DW, Da-talake, Machine Learning, Streaming Analytics m.m.), men även traditionella utvecklarverk-tyg (såsom .Net) är en styrka
  • Erfarenhet av att tillgängliggöra data för Data Scientists samt förståelse för möjligheterna med tekniker som Tensorflow, Microsoft Cognitive Services och andra plattformar för Machine Learning
  • Vi ser gärna att du har erfarenhet av någon av våra fokusbranscher: detaljhandel, tillverkning och/eller sjukvård
  • Erfarenhet av att samla data ifrån IOT-baserade lösningar värderas högt

   

  Vi erbjuder dig

  På Acando är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy, mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg såväl som det senaste inom våra fokusområden.

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.

  På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor - och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

   

  Vill du veta mer? 

  Tveka inte att kontakta rekryterande chef, Fredrik Thomsen, på fredrik.thomsen@acando.com. Det går också bra att kontakta Imran Waheed på vår HR-avdelning: imran.waheed@acando.com alt 070-878 89 15.

   

  Varmt välkommen att ansöka idag!

   

  *LI-MM1

  Ansök