Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Datadriven Digital Strateg

  Göteborg

  På Acando hjälper vi våra kunder att ta tillvara de datadrivna möjligheter som den senaste tekniken möjliggör. Från strategi, organisation och nya affärskoncept till användarupplevelse, digitala plattformar, förändringsledning och realiserade resultat. Acando har en unik marknadsposition, där våra sammanlagda förmågor ger oss möjligheten att nå de mest ambitiösa och prestigefulla uppdragen. Vi bygger nu en unik förmåga att realisera den datadrivna potentialen hos våra kunder och söker dig som vill ta ledartröjan i den resan. 

  Vi söker dig med passion och eget driv, som vill vara med i vår satsning att göra data till en central strategisk tillgång i våra kunders affär och rädda liv! Läs om ett av våra spännande projekt här. 

  Rollen 

  Du kommer vara en nyckelspelare i våra projekt såväl när det gäller analys som att genomföra en förändring i våra kunders verksamhet. Om du inte redan gör det kommer du snart att leda våra projekt och vara en viktig del i våra projekt och förmåga att skapa datadrivna affärer. Du kommer att få arbeta i projekt tillsammans med kollegor med djup inom såväl teknik som beteende-relaterade frågor. Vi ser fram emot att ta tillvara på dina personliga egenskaper och få ditt förtroende att stötta dig i din utveckling som person och konsult. 

   

  Din profil 

  • Erfarenhet av Analytics, Business Intelligence eller Artificial Intelligence, gärna inom tillämpningsområden som kundinsikt, industri 4.0, e-handel eller hälsovård samt att du brinner för att utveckla detta område 
  • En relevant akademisk examen, gärna med extra tyngd inom matematik och statistik 
  • Minst 3 års erfarenhet utav managementkonsultrollen eller motsvarande
  • Behärskar både svenska och engelska flytande i såväl tal som skrift 

   

  Vi erbjuder dig

  På Acando är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy, mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg såväl som det senaste inom våra fokusområden. 

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.  

   På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor - och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

   

  Vill du veta mer?

  Tveka inte att kontakta rekryteringsansvarig chef, Åsa Lindström, på asa.lindstrom@acando.com. Det går också bra att kontakta Imran Waheed på vår HR-avdelning: imran.waheed@acando.com alt 070-878 89 15. 

  Varmt välkommen att ansöka via knappen nedan! 

   

  *LI-MM1

   

  Ansök