Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Data Engineer

  Malmö

  Inom Acando arbetar vi nära kunden för att skapa data driven affärsnytta. Vi hjälper våra kunder med att skapa nya affärsmodeller och ny affärsnytta genom bland annat rådgivning, databearbetning och avancerad analys. Vi vill växa ytterligare och söker därför dig som brinner för din yrkesroll som Data Engineer.

  Rollen

  Är du en person som drivs av att förbereda och tygla stora mängder av data i varierande struktur, flöde och komplexitet? Vill du arbeta i projekt tillsammans med duktiga kollegor inom analytics, ERP, digitalisering och CRM? Då ska du söka jobbet som Data Engineer hos oss på Acando i Malmö.

  Som Data Engineer är det du som driver utvecklingen av tekniska lösningar som gör stora mängder data redo för analys och sökningar. Du kommer att arbeta med allt från strömmande data från exempelvis IoT-lösningar till ostrukturerad data i olika format. Den gemensamma nämnaren är att det ofta handlar om väldigt stora datamängder. Du kommer arbeta med lösningar från bland andra Microsoft, Amazon, Google, men även Qlik. 

  Din profil

  • MSc eller BSc datavetenskap, systemvetenskap eller relevant ingenjörsutbildning.
  • Minst 2-3 års erfarenhet av liknande roll/arbete.
  • Är en driven och entusiastisk teknikorienterad person med tydlig affärsfokus som gillar att arbeta i team.
  • Erfarenhet av att arbeta med och utveckla datalager och data lakes.
  • Erfarenhet fån relevanta tekniker, ramverk och plattformar så som SQL, NoSql, Apache Hadoop, Hive, Spark och Flink m.fl.
  • Erfarenhet av Microsofts teknikplattformar, inom Analytics (t.ex. Azure SQL/DW, Datalake, Machine Learning, Streaming Analytics m.m.) eller motsvarande plattformar.
  • Arbeta gärna i tätt samarbete beställare, analytiker, beslutsfattare och andra relevanta funktioner för att skapa.
  • Erfarenhet av att hämta in data från IoT-lösningar.
  • Förståelse för ett eller flera programmeringsspråk. Java, Scala, Python, C #, etc.

  Vi erbjuder dig

  Vi kan erbjuda dig spännande uppdrag hos regionens och Sveriges mest intressanta kunder.

  På Acando är våra medarbetare vår framgång och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy - mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg så väl som det senaste inom våra fokusområden.

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.

  På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor - och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

  Vill du veta mer? 

  Ta gärna kontakt med rekryterande ledare Henrik Andersson via henrik.andersson@acando.com. Det går också bra att ta kontakt med vår rekryterare Kristoffer Johansson, kristoffer.johansson@acando.com.

   

  #LI-KJ1

  Ansök