Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Digital Advisory & Cloud söker teamlead!

  Stockholm

  Är du en erfaren konsult och ledare som brinner för att utveckla såväl affärer som medarbetare? Drivs du av att hjälpa några av Sveriges största bolag och viktigaste offentliga verksamheter med ständig förbättring och ökad utväxling av digitaliseringen? Är du nyfiken, prestigelös och orädd när det gäller att testa och lära dig nya saker, och tycker du också att det är viktigt att ha mycket roligt tillsammans på vägen? Då vill vi väldigt gärna träffa dig! Här finns många spännande projekt på gång, både hos kund och internt – låt oss berätta mer!

  Rollen

  Som teamchef är du konsulternas närmaste chef och har det yttersta ansvaret i att bygga laget genom ett genuint närledarskap. Du ansvarar för ”profit and loss” avseende teamet, men ingår i vår ledningsgrupp där alla teamchefer stöttar varandra och effektiviserar arbetet tillsammans där det går. Vi arbetar med hela talent management-processen; från rekrytering, introduktion och utveckling till lönesättning, samt försäljning, uppföljning och kvalitet i teamets leveranser. Vi är måna om varandra, ber om och erbjuder hjälp. Vi tror att kulturen börjar med varje enskild individ för att utvecklas tillsammans. Vårt gemensamma resultat bygger på stark affärsutveckling och försäljning, nöjda medarbetare, god kvalitet i leveranserna och en kontinuerlig utveckling och framtidsspaning – där du förväntas bidra till alla delar på något sätt.
  För att du på lång sikt ska kunna leda ditt team med konsulter är det vår övertygelse att alla chefer också ska vara ute i leverans hos kund och dela den vardagen.

   

  Din profil

  • En coachande ledarstil som inspirerar och leder utvecklingen av ditt team
  • Erfarenhet av att leda samt ha personalansvar
  • Erfarenhet av tjänsteförsäljning och paketering inom den digitala affären
  • Senior konsult inom ditt område, med stark personlig drivkraft
  • God kommunikationsförmåga, oavsett målgrupp, lyhörd för såväl ditt teams behov som dina kunders
  • Erfarenhet av och kunskap från IT-konsultbranschen
  • Ödmjuk, prestigelös, nyfiken, modig och snabb på att lära
  • Förmåga att etablera långsiktiga relationer och samarbeten
  • Du har ett starkt intresse för digitalisering
  • Du har en akademisk examen inom relevant område eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift  

  Utöver detta ser vi gärna att:

  • Du har en teknisk förståelse och arbetar gärna nära både utvecklare, användare och ledningsgrupper
  • Har erfarenhet av IOT / Cloud /IT-arkitektur / IT-säkerhet / IT-projektledning

   

  Vi erbjuder dig

  På Acando är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy - mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg så väl som det senaste inom våra fokusområden.

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.

  På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor – och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

  Vill du veta mer?

  Vill du veta mer om rollen eller Acando? Hör gärna av dig till:

  Annika Neckman, ansvarig chef, annika.neckman@acando.com eller rekryteringsansvarig Minna Hallin: minna.hallin@acando.com, +46 (0)73-044 86 24

   

  Vilka vi är

  Ansök