Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Digital Consultant

  Malmö

  Drivs du likt oss av att ligga i digitaliseringens framkant? Vill du dessutom använda denna drivkraft i en konsultroll och hjälpa våra kunder att bättre ta tillvara på digitaliseringens möjligheter? Välkommen hit till oss på Acando!

  Rollen

  Som Digital konsult hos Acando kommer du vara en nyckelspelare där du som sagt hjälper kunderna att se och nyttja möjligheterna av digitaliseringen. Ofta handlar det om att agera länk mellan IT och verksamhet i exempelvis en kravställande eller beställarfunktion såsom en Business Analyst, kravanalytiker eller projektledarroll med fokus på den digitala agendan.

  Du kommer driva agila projekt där du exempelvis kommer att arbeta med att:

  • Leda workshops
  • Ta fram business case
  • Kravinsamling, analys och dokumentation
  • Brygga mellan verksamhet och IT/utvecklingsavdelning

  För att bäst lyckas i konsultrollen hos Acando tror vi att du är teknikintresserad, vill arbeta agilt och är nyfiken på omvärldens förändringar och nya teknologier. Som ett led i att skapa bästa möjliga förutsättningar för dig att lyckas i din roll kommer vi stötta dig i din roll och utveckling som konsult och person.

  Din profil

  Vi ser att du har:

  • Minst två års erfarenhet, gärna som konsult
  • Erfarenhet av digitaliseringsprojekt inom t.ex. commerce, digital försäljning eller marknadsföring är meriterande
  • Vilja att arbeta agilt
  • Examen inom relevant område
  • Du behärskar både engelska och svenska i tal och skrift

  Vi tror att du är en nyfiken person som har lätt att kommunicera och samarbeta med andra. Du har ett starkt intresse för digitaliseringens möjligheter och vill bidra till att skapa digitala kundupplevelser i världsklass. Du är analytisk, gillar komplexa uppgifter och mår som allra bäst när du får utlopp för ditt driv och engagemang.

  Vi erbjuder dig

  Du kommer bli en del av vårt härliga gäng på ca 80 personer på vårt Malmö-kontor mittemot centralstationen. Snabbt märker du att det är ett öppet klimat som präglas av både en familjär och dynamisk atmosfär. Tillsammans har vi exempelvis gemensamma fredagsfrukostar, träningspass, lunchföreläsningar och annat kul ihop!

  Samtidigt kommer du och våra ambitiösa kollegor arbeta med de mest spännande och utmanande projekten i regionen. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag. Teamet du kommer arbeta i har både jämn köns- och åldersfördelning.  

  Kombinera detta med vår egna ”Acando Academy” innehållandes mentorsprogram, utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg och det senaste inom våra fokusområden, så har du alla möjligheter att accelerera både personligt och yrkesmässigt.

  Vill du veta mer?

  Du är varmt välkommen att antingen kontakta:

  Rekryterande chef Malin Unger, +46 709-642414, Malin.unger@acando.com 

  Rekryterare Jacob Ranmo, +46 72 161 36 67, jacob.ranmo@acando.com

  Skicka gärna in din ansökan omgående. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

  Varmt välkommen!

   

  #LI-JR2

  Ansök