Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Brinner du för digitala inköp?

  Var med och bygg upp ett nytt strategiskt område hos Acando!

  Digitala inköp? Vi talar inte längre om workflow och elektroniska dokument utan om att koppla samman nätverk av leverantörer, kunder och skapa synlighet i hela processen för alla parter – från upphandling/avtal och leverantörsanslutning/prisuppdatering, till fakturamatchning. Där leverantörer och kunder kan följa inköpsprocessen transparent även på motpartens sida.

  Vi håller oss i teknikens framkant och är också måna om att våra kunders arbetssätt är moderna

  SAP Ariba är en cloudbaserad lösning i framkant när det gäller nätverksbaserad inköpsprocess. Ariba Network ger kunder och leverantörer en flygande start där mycket redan finns på plats.

  Acando satsar strategiskt på Ariba och Digital Purchasing. Vi har det stora företagets kunskap och erfarenhet av inköpsprocessen. Och det lilla företagets flexibilitet och entreprenörskap, för att snabbt kunna bygga en ny strategisk enhet. Under resan kan du luta dig mot våra seniora verksamhetskonsulter och SAP-gurus.

  Om du har gedigen förståelse för inköpsprocessen, gillar tekniska utmaningar och affärskomplexitet, och dessutom är driven, entreprenöriell och nyfiken, kommer du passa perfekt här.

  Du får chansen att vara med på Acandos Ariba-resa och bygga ett lokalt team i ett digitalt framtidsområde

  Vi söker:

   

  Vill du veta mer?

  Kontakta Eva Sjöblom eva.sjoblom@acando.com +46 (0)70-369 31 94