Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Testare och Testledare

  Göteborg

  Har du tidigare erfarenhet inom test eller testledning, och vill utvecklas ytterligare? Vi söker både Testare och Testledare som kommer få leda eller jobba i både större och mindre testprojekt hos våra kunder, som finns inom alla brancher. Vårt fokus ligger hos våra kunder i Göteborgsområdet.

  Rollen
  Som en del av vårt team kommer du tillsammans med både juniora och seniora kollegor hjälpa våra kunder på deras resa. Du kommer även få möjligheten att delta i utvecklingen av nya erbjudanden. Du har stora möjligheter att växa i din roll; antingen genom att bredda din kompetens eller fördjupa den inom ett visst område.

  Din profil

  • Du har ett starkt intresse för test och effektivisering av testprocesser
  • Du har en bred förståelse för arkitektur och systemutveckling
  • Du har en akademisk examen inom relevant område
  • Du har en teknisk förståelse och arbetar gärna nära både utvecklare, användare och kravställare
  • Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift
  • Tidigare konsulterfarenhet är meriterande, liksom erfarenhet av agilt arbete, kravhantering och automatiserade tester

  Vi erbjuder dig

  På Acando är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy - mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg så väl som det senaste inom våra fokusområden.

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.

  På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor – och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

  Vill du veta mer?

  Hör gärna av dig till Henrik Holst, ansvarig chef, henrik.holst@acando.com, eller till Imran Waheed på vår HR-avdelning: imran.waheed@acando.com, 070-878 89 15.

   

  *LI-MM1

  Ansök