Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Dynamics 365-konsult inom AX/Finance & Operations

  Malmö

  Har du erfarenhet av Dynamics AX/FO?  Vill du vara med i ett team där just din insats kommer göra stor skillnad?

  Vi växer inom Dynamics och behöver dig som har erfarenhet av att arbeta med verksamhetsprocesser och har ett starkt intresse för ERP-lösningar.

  Rollen

  I rollen som applikationskonsult kommer du att medverka i presale samt i pågående leveransprojekt hos både nya och befintliga kunder. Du kommer att stötta och vara rådgivande för kunderna i vilka lösningar som är de bästa inom din modul. Dina arbetsuppgifter sträcker sig från att skriva kravspecifikationer till att faktiskt implementera lösningen ute hos kund. Det är även hos kund, i uppdrag eller i en rådgivande funktion du kommer tillbringa merparten av din tid. Vi uppmuntrar och stödjer även att du fortbildar dig internt och ser gärna att du tar dig an nya områden inom Dynamics.

  Du kommer att bli en del av vårt affärsområde Dynamics 365 som rymmer ett nationellt nätverk av grymma konsulter med gedigen erfarenhet och som alltid sätter kunden och medarbetarna i första rummet. 

  Vi har en stark efterfrågan och söker därför både dig som har erfarenhet som konsult inom området men även dig som idag sitter i en linjefunktion och vill ha mer ombyte och erfarenhet som konsult.

  Din profil

  • Relevant högskoleutbildning eller motsvarande
  • 3-4 års erfarenhet av AX Dynamics – Antingen som användare eller som specialist.
  • Erfarenhet av att driva projekt
  • Erfarenhet av att arbeta som konsult är meriterande men inget krav.

   Det är meriterande om du har:

  • Erfarenhet av Dynamics 365
  • Internationell erfarenhet
  • Bakgrund inom finans alternativ en högskoleexamen inom ekonomi. 

  Som person är du lyhörd, serviceminded, analytisk och handlingskraftig. Du trivs med att ta ansvar och initiativ och motiveras av att samarbeta med andra.

  Se vad Luchezar tycker om rollen som applikationskonsult!

  Eller vill du veta mer om våra Dynamicsmedarbetares åsikter, läs vår blogg!

  Vi erbjuder dig

  På Acando är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy - mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg så väl som det senaste inom våra fokusområden.

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.

  På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor – och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

  Vill du veta mer? 

  För mer info kontakta gärna anställande chef Wictoria Mällroth Wictoria.mallroth@acando.com

  Eller Kristoffer Johansson, Ansvarig rekryterare, kristoffer.johansson@acando.com

  (Vänligen notera att vi inte kan ta emot CV via email)

  Acando - Acceleration at Heart, Strategy in Mind

  #LI-KJ1

  Ansök