Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Dynamics 365-konsult inom finans

  Göteborg

  Vi växer inom Dynamics och behöver dig! Har du erfarenhet av att arbeta med verksamhetsprocesser inom finans och brinner ERP-system? Är du en lagspelare som gillar resultat och vill utvecklas samtidigt som du bygger långsiktiga kundrelationer? Då kan du vara den medarbetare vi söker till Acando i Göteborg!

  Rollen

  Som Dynamics-konsult hos oss fokuserar du på att identifiera och synliggöra verksamhetsprocesser tillsammans med ett gäng härliga kollegor. Du sätter dig in i kundens verksamhet, fångar upp krav och skapar lösningar med Dynamics 365 som verktyg. Du brinner för att underlätta våra kunders vardag med hjälp av systemet, och är väl bekant med finansiella processer. Genom din verksamhetsförståelse hjälper du våra kunder att uppnå sina affärsmässiga mål. Ditt ansvar sträcker sig från att skriva kravspecifikationer till att hålla i workshops tillsammans med kund och du kommer att arbeta tätt tillsammans med övriga projektmedlemmar vid implementering av lösningen. Som konsult får du hos oss möjligheten att utvecklas inom Dynamics och de områden du brinner för. Då vi ofta åtar oss stora projekt får du också arbeta och utbyta erfarenheter med grymma kollegor från andra delar av Acando. Här kan du också få möjlighet att se andra delar av Sverige, och gärna vara öppen för att resa. Har du vad som krävs? 

  Din profil

  • Relevant högskoleutbildning som till exempel affärssystem, systemvetenskap eller liknande
  • Erfarenhet av ERP-system
  • Konsulterfarenhet
  • Goda kunskaper i svenska och engelska

  Meriterande

  • Erfarenhet av Dynamics AX eller Dynamics 365 for finance and operations
  • Certifiering inom Dynamics

  Vi erbjuder dig

  På Acando är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy - mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg så väl som det senaste inom våra fokusområden.

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.

  På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor – och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

   

  Vill du veta mer?

  Vill du veta mer om rollen eller om Acando? Kontakta oss gärna!

  Malin Wickberg, rekryterande chef

  Jacob Ranmo, rekryterare

  Skicka gärna in din ansökan omgående. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsätta innan ansökningstiden har gått ut.

  Varmt välkommen att ansöka!

   

  Se vad Luchezar tycker om rollen som applikationskonsult!

  Eller vill du veta mer om våra Dynamicsmedarbetares åsikter, läs vår blogg!

  #LI-JR2

   

   

  Ansök