Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Dynamics 365-konsult inom logistik

  Stockholm

  Är du en lagspelare som gillar resultat och vill utvecklas? Har du erfarenhet av att arbeta med verksamhetsprocesser inom logistik och ERP-system, och vill jobba med långsiktiga kundrelationer? Då kan du vara den medarbetare vi söker till Acando i Stockholm!

  Rollen

  Som applikationskonsult hos oss fokuserar du på att identifiera och synliggöra verksamhetsprocesser med inriktning på Trade and Logistics tillsammans med 19 härliga kollegor. Du sätter dig in i kundens processer och skapar lösningar som motsvarar kundens krav med hjälp av Dynamics 365 (AX), och som hjälper våra kunder att uppnå sina affärsmässiga mål. Ditt ansvar sträcker sig från att skriva kravspecifikationer till att hålla i workshops tillsammans med kund, och du kommer att arbeta tätt tillsammans med övriga projektmedlemmar vid implementering av lösningen. Som konsult får du hos oss möjligheten att utvecklas inom Dynamics och de områden du brinner för. Då vi ofta åtar oss stora projekt får du också arbeta och utbyta erfarenheter med kollegor från andra delar av Acando.

  Din profil

  • Relevant utbildning
  • Erfarenhet av ERP-system eller liknande
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Som person är du social, nyfiken och analytisk
  • Du har erfarenhet av affärsprocesser och har en verksamhetsförståelse

  Meriterande

  • Konsulterfarenhet
  • Erfarenhet av Dynamics AX eller Dynamics 365 for operations
  • Certifiering inom Dynamics

  Vi erbjuder dig

  På Acando är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy - mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg så väl som det senaste inom våra fokusområden.

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.

  På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor – och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

  Vill du veta mer?

  Vill du veta mer om rollen eller om Acando? Hör gärna av dig!

  Amr Cherif, rekryterande chef

  Jacob Ranmo, rekryterare

  Skicka gärna in din ansökan omgående. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsätta innan ansökningstiden har gått ut.

  Varmt välkommen att ansöka!

  Här kan du se en kortfilm av vår integrerade Dynamics 365-lösning på Deltaco.

  Se vad Luchezar tycker om rollen som applikationskonsult!

  Eller vill du veta mer om våra Dynamicsmedarbetares åsikter, läs vår blogg!

  #LI-JR2

   

   

  Ansök