Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Dynamics-konsult till vår Tribe-organisation

  Samtliga orter

  Inom affärsområdet Dynamics 365 på Acando behöver vi förstärkning till vår förvaltningsorganisation, numera kallad Tribe-organisationen. Vill du växla upp kompetensmässigt, jobba med utveckling av våra kunder och få erfarenhet av en bred kundportfölj inom olika branscher? Missa inte chansen att arbeta i teknikens framkant med drivna kollegor!

  Rollen
  Förvaltningsorganisationen inom Dynamics 365 har det senaste året genomgått en förändring och numera arbetar vi agilt i så kallade Tribes, där varje tribe-team ansvarar för sina egna kunder. Hos oss får du chansen att vidareutveckla våra kunder och bidra med en långsiktighet i affären och uppdraget. Du får jobba med de roligaste och mest spännande kunderna, och bidra med både affärs- och verksamhetsutveckling. Eftersom vi ständigt vill utmana och utveckla våra kunder ges stor möjlighet att ta nästa steg i din personliga utveckling, där din insats och kundkännedom blir en avgörande faktor.

  I rollen som Dynamics-konsult i Tribe-organisationen stöttar du kunderna genom att lösa supportärenden, utveckla ny funktionalitet i nära dialog med kunden utifrån de krav och behov som finns, och håller utbildningar i systemet. Här får du möjlighet att ta en aktiv roll i hur vi utvecklar våra kunder och med din expertis utmana våra kunder att ta nästa steg!

  Vår Tribe-organisation är baserad i Göteborg och Stockholm men sitter du på annan ort är det inget hinder för att bli en del av oss!

  Din profil

  • Dynamics AX eller 365 for finance and operations
  • Gedigen finansbakgrund som exempelvis controller eller redovisningsekonom
  • Goda kunskaper i svenska och engelska

  Meriterande

  • Relevant högskole – eller universitetsutbildning
  • Erfarenhet av ERP-system
  • Certifiering inom Dynamics 365

  Vi erbjuder dig
  På Acando är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy - mentorskapsprogram och utbildning inom ledarskap, konsultverktyg så väl som det senaste inom våra fokusområden. 

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och det finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.  

  På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor - och naturligtvis spännande uppdrag och kunder. 

  Vill du veta mer?
  Vill du veta mer om rollen eller Acando? Hör gärna av dig!

  Jonathan Bucht, rekryterande chef

  Jacob Ranmo, rekryterare

  Eller vill du veta mer om våra Dynamicsmedarbetares åsikter, läs vår blogg!

  #LI-JR2

  Ansök

  Träffa teamet

  Patrik Serenban

  Konsult inom Dynamics 365

  Beskriv ett uppdrag du jobbat med.

  Tillsammans med utvecklare i Indien har jag för en av våra retail-kunder arbetat med olika betalningslösningar för deras e-handel. Det handlar både om hur affärssystemet ska hantera betalningarna men även att sätta rutiner för ekonomiavdelningen. Det är en av många change-processer som vi driver inom det förvaltningsuppdrag som Retail-triben har. Uppdraget innebär kontakt med systemanvändare och beslutsfattare hos kunden men även internt med tribemedlemmar som jobbar med samma eller liknande kunder.

   

  Vad kännetecknar ett bra team enligt dig?

  En grupp individer med olika kunskaper där viljan att dela med sig och hjälpa varandra är stark.