Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Managementkonsult till Retail

  Göteborg

  Rollen

  Nu finns möjlighet för dig som är intresserad av att utvecklas ytterligare i rollen som managementkonsult att bli en del av vårt team och driva uppdrag inom Retail på Acando Consulting. Vi erbjuder möjligheten att arbeta med intressanta och utmanande kunder som ger dig variation och utveckling. Du kommer att arbeta i en organisation som både uppmuntrar och utmanar dig samt är lyhörd och värdesätter att du trivs.

   

  Din profil

  Vi söker dig som har 3-10 års erfarenhet som managementkonsult samt erfarenhet av Retailbranschen. Troligtvis tycker du att det är roligt att vara delaktig i försäljning av managementkonsulttjänster och vara med och utveckla våra kunder och affärsrelationer. Vidare har du en drivkraft att bygga och utveckla relationer och är skicklig på att både se helheten och förstå sammanhanget. Som person är det därför viktigt att du fungerar väl i samarbete med andra, är lyhörd och hjälpsam. När du arbetar är du en analytisk och kreativ problemlösare, noggrann och kan hantera komplexitet och data. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

   

  Har du erfarenhet inom följande områden/branscher ber vi dig precisera det i din ansökan:

  • Retail (marknad, försäljning, butik, e-handel, logistik, eftermarknad)
  • Strategiutveckling och affärsmodeller
  • Operativa modeller
  • Strategier för och utveckling av digitala lösningar
  • Utformning av förändringsprogram
  • Projektledning och att leda större förändringar

   

  För att trivas hos oss är det viktigt att du har förmåga att arbeta i team, har ett starkt driv, är lyhörd, social och skapar förtroende.

   

  Vi erbjuder dig

  På Acando är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy – mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg så väl som det senaste inom våra fokusområden.

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.

  På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor – och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

   

  Vill du veta mer?

  Hör av dig till Åsa Lindström, rekryteringsansvarig, på asa.lindstrom@acando.com, eller till Imran Waheed på vår HR-avdelning: imran.waheed@acando.com alt. 070-878 89 15.

   

  Varmt välkommen med din ansökan!

   

  *LI-MM1

  Ansök