Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Förändringsledare

  Malmö

  Acando Consulting hjälper branschledande bolag och samhällets viktigaste verksamheter att maximera sin verksamhetsnytta och att framtidssäkra sin affär. Ny teknologi och moderna IT-lösningar är ofta nödvändiga möjliggörare och vi kombinerar specialistkunskap inom det området med en djup verksamhetsförståelse och insikt i framtida kundbeteenden. Acando sticker ut genom vår förmåga att skapa förändring – på riktigt. Med vår kompetensbredd kan vi stötta i alla faser av transformation, från strategi till effekthemtagning. 12 managementkonsulter behöver bli ännu fler – är det dig vi letar efter?

  Rollen

  I arbetet med att vägleda våra kunder på deras transformations- och förändringsresor har du som förändringsledare en viktig roll. Du är en första klassens problemlösare och tvekar inte att anta nya utmaningar. Digital transformation och utveckling av affärer, organisationer samt processer är, i dina ögon, kanske det roligaste som finns. Som förändringsledare på Acando kommer du vara inbegripen i att planera och leda förstudier för att utreda förändringsbehovet och förändringskapaciteten både för verksamhet och IT. Du kommer även att ta fram vision och strategier utifrån existerande behov och situation, samt projektleda och implementera olika typer av införandeprojekt hos våra kunder – såväl digitalisering som andra typer av transformationer. Du behöver därför ha ett tydligt intresse av att driva igenom olika typer av beteendeförändring med medarbetaren/teamet i fokus för att nå förväntat resultat, ha erfarenhet i användandet av olika verktyg för att hantera motstånd och stärka förändring, samt ha en etablerad förmåga att engagera intressenter på olika nivåer genom att enkelt knyta kontakter och navigera i olika affärslandskap.

  Din profil

  • Du har högskoleutbildning på masternivå
  • Du har arbetat minst fem till sju år som förändringsledare inom konsultbranschen, med fokus på digital transformation och
   strategisk IT i dina uppdrag
  • Har god erfarenhet av affärsutveckling/försäljning
  • Har god kunskap i svenska och engelska

  Vi erbjuder dig

  På Acando är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy - mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg så väl som det senaste inom våra fokusområden.

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.

  På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor – och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

  Vill du veta mer?

  Vill du veta mer om rollen eller Acando? Hör gärna av dig!
  Kristoffer Johansson, Rekryteringsansvarig, kristoffer.johansson@acando.com, +46 (0)709 38 78 18

  Varmt välkommen med din ansökan! 

  #LI-KJ1

  Ansök