Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Frontendutvecklare - Office 365

  Stockholm

  Är du en vass frontendutvecklare med ett brinnande intresse för Office365 eller Sharepoint? Intresserad av att jobba med att digitalisera arbetet hos våra kunder och driva utvecklingen framåt hos några av Sveriges största bolag och viktigaste offentliga verksamheter?

  Rollen

  Våra uppdrag spänner över så väl krav, design, utveckling och införande av lösningar. Som konsult inom detta området på Acando hjälper du våra kunder med att utveckla lösningar för att digitalisera deras arbetsplatser med syfte att öka deras produktivitet. Du sätter dig in i kundens processer och skapar lösningar som motsvarar deras krav och behov och hjälper dem nå sina affärsmässiga mål.

  Din profil

  • Relevant utbildning
  • Minst 3 års erfarenhet av motsvarande roll
  • Erfarenhet av CSS3, HTML5, Angular, React, NodeJS, Typescript/Javascript
  • Erfarenhet av utveckling inom Sharepoint / Office365
  • Extra meriterande med kunskaper inom redux och flux
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
  • Stor egen drivkraft och ansvarskänsla

  Vi erbjuder dig

  På Acando är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy - mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg så väl som det senaste inom våra fokusområden.
  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.
  På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor – och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

  #LI-HK2

  Vill du veta mer?

  För mer information, kontakta Rekryterare Jacob Ranmo
  jacob.ranmo@acando.com eller via telefon +46721613667

  Ansök