Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Huvudet i det blå? Cloud Integration Designer

  Göteborg

  Har du erfarenhet av integration och vill utvecklas i rollen som konsult? Vill du jobba på ett innovativt och växande företag där vi bland annat arbetar med HoloLens, IoT samt även tillsammans med andra kunniga kollegor, utveckla vårt Innovation Lab? Vi söker dig som vill bli en del av vårt integrationsteam i Göteborg, och som tillsammans med oss vill hjälpa våra kunder på deras resa.

  Rollen
  I din roll som Integration Architect kommer du bli en del av vårt integrationsteam, som levererar framtidens integrationslösningar med hjälp av moderna molnbaserade verktyg. Du kommer jobba i varierande uppdrag hos kunder i alla olika branscer. Vårt fokus ligger hos vår kunder i Göteborgsområdet.

  Din profil

  • Du några års erfarenhet inom integration och gillar att jobba i gränslandet mellan verksamhet och IT
  • Du har erfarenhet av någon av plattformarna Oracle Fusion Middleware (Oracle SOA Suite/AIA/BPM), SAP PI, WebSphere, WebMethods eller BizTalk
  • Vi ser även att du provat på olika roller inom implementationsprojekt, t.ex. utvecklare, integrationsspecialist, teknisk projektledare, testledare eller arkitekt
  • Efarenhet av en eller flera javabaserade integrationsplattformar är meriterande
  • Du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift

  Vi erbjuder dig
  På Acando är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy - mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg så väl som det senaste inom våra fokusområden.

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.

  På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor – och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

  Vill du veta mer?
  Tveka inte att kontakta Andreas Crona, ansvarig chef, på andreas.crona@acando.com alt. 072-204 13 15 eller Imran Waheed på vår HR-avdelning: imran.waheed@acando.com alt. 070-878 89 15.

  Varmt välkommen att söka via knappen nedan!

   

  *LI-MM1

   

   

  Ansök