Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  IT-Arkitekt till Acando i Stockholm

  Stockholm

  Är du en IT-arkitekt som brinner för teknik och arkitektur? Är du som person analytisk och en kreativ problemlösare? Då har du hamnat rätt!

  Hos oss på Acando får du vara med och jobba med den senaste tekniken, intressanta projekt och vara med och forma framtidens digitala värld.

  Rollen

  Du kommer att ingå i Digital Transformation Architecture teamet. I rollen kommer Du att vara en nyckelperson som bidrar till att driva och ta fram efterfrågad material för att kunna ta viktiga beslut inom både arkitektur och teknik. Tillsammans tar vi fram lösningar för våra kunders behov och du samarbetar med både affärskonsulter, applikationsexperter, arkitekter och utvecklare. Du är en inspiration för våra juniora medarbetare och du tycker det är roligt att hålla och leda workshops samt möta kunden för att ta fram olika förslag på lösning. Du kommer bli en del av ett slagkraftigt gäng som alltid sätter kunden och medarbetarna främst.

  Du kommer att få användning av dina kunskaper inom arkitektur och verksamhet från olika branscher för att skapa affärsmässiga lösningar. Ditt ansvar sträcker sig från att ta fram relevanta arkitekturleverabler till att hålla i workshops tillsammans med kunder - och vid implementation av lösning så kommer du att arbeta tätt tillsammans med kunden samt övriga projektmedlemmar.

  Din profil

  • Relevant högskoleutbildning
  • Minst 3 års erfarenhet av en liknande roll
  • Alltifrån EA till cloud-, informations-, lösnings- och/eller systemarkitektur
  • Gärna plattformsoberoende
  • En eller fler certifieringar/intyg inom arkitekturområdet
  • Erfarenhet från användande av olika modelleringsverktyg
  • Affärsmässig, stort eget driv och gillar utmaningar
  • Du är kapabel att få saker att hända likväl som att stödja
  • Drivs av att förstå och sätta sig in i kundens problem och behov
  • Analytisk och kreativ problemlösare
  • Drivkraft att bygga och utveckla relationer för att skapa stark samarbetsförmåga
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift

   Vi erbjuder dig

  På Acando är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy - mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg så väl som det senaste inom våra fokusområden.

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag. På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor – och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

   

  Vill du veta mer?


  Vill du veta mer om rollen eller Acando? Hör av dig!

  För mer information kontakta Jannicke Bjurselius (Chef, Digital Transformation Architecture): 072-733 60 53 alt. jannicke.bjurselius@acando.com eller researcher Fredric Idmark: +46721608274 alt fredric.idmark@acando.com. Vi rekryterar löpande, skicka gärna in ditt CV och personliga brev omgående då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

  #LI-FI1

  Ansök