Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Kan du tala med saker?

  Göteborg

  Världens företag fokuserar nu mer än någonsin på Digitalisering - högt prioriterade initiativ sjösätts inom flera olika plattformar, exempelvis IoT och söker därför en Lead Developer dit. En Lead Developer IoT här på Acando har ansvaret för att snabbt och effektivt kunna skapa och driva produkter, system och tjänster med hög standard till våra kunder från olika branscher. Nu söker vi dig som vill vara med på vår digitala resa!

  Rollen

  Som en del av Acandos integrationsteam kommer du få en nyckelroll i att realisera alla initiativ inom digitalisering. Du kommer vara ansvarig för att de produkter, system och tjänster som vi ska leverera, levereras med högsta standard. En del som är viktig i lösningen är att leverera kundrelaterade applikationer som används av de senaste inom molnet och andra IoT teknologier från Microsoft och andra partners. Som ledande utvecklare så kommer du att vara involverad i enhetens connectivity, edge computing, dynamics software uppdateringar, datainsamling, datalagring, dataanalys och användarportaler som stöttar all molnutveckling tillsammans med vår strategiska IoT plan. Som konsult hos oss kommer du stötta våra kunder, som finns inom alla branscher. Vårt fokus ligger hos våra kunder i Göteborgsområdet.

  Din profil

  • Du har en akademisk utbildning inom IT
  • Du har ett stort intresse för Integration, och framför allt drivet att vilja lära dig det som krävs för rollen
  • Du har minst 4 års erfarenhet av Internet of Things (IoT) eller av leverans av molnbaserade tjänster, exempelvis Cloud, Microsoft Azure, Google Cloud etc.

  Vi erbjuder dig

  På Acando är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy - mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg så väl som det senaste inom våra fokusområden.

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.

  På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor – och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

  Vill du veta mer?
  Tveka inte att kontakta Andreas Crona, ansvarig chef, på andreas.crona@acando.com alt. 072-204 13 15. Det går också bra att kontakta Imran Waheed på vår HR-avdelning: imran.waheed@acando.com alt. 070-878 89 15.

  Varmt välkommen att söka via knappen nedan!

  *LI-MM1

  Ansök