Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Konsult inom Business IT Management

  Borlänge

  Konsult inom Business IT Management till vårt kontor i Borlänge

  Vill du vara med och hjälpa företag rusta sig inför morgondagens utmaningar? Besitter du god förståelse för IT och hur det kan användas i förbättringsarbete? Har du ett brinnande intresse för projektledning, verksamhetsutveckling och goda kundrelationer? Vi söker fler kollegor som vill utvecklas och växa med oss på Acando i Borlänge - kanske är du en av dem?

  Rollen 

  I rollen som Business IT management-konsult kommer du att arbeta med att förverkliga våra kunders långsiktiga strategier. Du kommer att delta i våra kundprojekt och utifrån din bakgrund och kompetens agera som expert och rådgivare. Du är involverad i såväl förstudier och förbättringsstrategier som implementations- och utrullningsprojekt. För att lyckas tror vi att du är en person som trivs med att bidra till försäljning, strategi och metodutveckling. Vi tror att du har god analytisk förmåga samtidigt som du är relationskapande och lösningsorienterad. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i såväl konsultrollen som inom det område du brinner för.

  Din profil

  För att lyckas i rollen tror vi att du har:

  • Erfarenhet av att arbeta i gränslandet mellan IT och verksamhet.
  • Specifik kompetens och/eller ett stort intresse för att fortsätta utvecklas inom något av följande områden; projektledning, krav- & testledning, change management, enterprise architecture, IT-ledning, transformation och/eller digitalisering.
  • En akademisk examen inom relevant område.
  • Goda kunskaper i tal och skrift på både svenska och engelska.
  • Tidigare konsulterfarenhet och/eller genomfört traineeprogram. Detta är meriterande men inte ett krav.

  Vi erbjuder dig

  På Acando är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy - mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg så väl som det senaste inom våra fokusområden.

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.

  På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor – och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

  Vill du veta mer?

  Vill du veta mer om rollen eller Acando? Hör gärna av dig!

  Fredrik Hoel, Site Manager, fredrik.hoel@acando.com
  Hasse Karlberg, Rekryterare, hans.karlberg@acando.com

  Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen att ansöka!

   

  *LI-HK2

   

  Ansök

  Träffa teamet

  Anna Hagberg

  Business & IT Management Consultant

  Varför valde du Acando?
  Jag valde Acando aktivt. För mig är det för det första viktigt att jag tror på det bolag jag jobbar för. Det gör jag med Acando och specifikt det faktum att man arbetar för att det inte ska finnas barriärer mellan IT och verksamhet. Jag har även en tydlig plan tillsammans med min chef för min framtida utveckling. En plan som sattes tidigt när jag började på Acando, vilket för mig har varit viktigt.

  Vad är det bästa med Acando?
  Acando ger en friheten att utvecklas åt det håll man själv vill. Jag vill exempelvis arbeta mer med ledarskap i framtiden; jag har fått möjlighet att gå en utbildning i detta. Detta är färdigheter jag sedan har möjlighet att använda i mitt nuvarande projekt.

  Acando har också många interna projekt där man får lov att vara aktiv som konsult om man så önskar. Jag är till exempel ”head advisor” för ett projekt som heter Hello Nordics, där redan etablerade sociala entreprenörer får möjlighet att skala upp sin verksamhet genom att ta fram en plan för detta. Detta är ett samarbete som sträcker sig över alla nordiska länder och även till entreprenörer i och utanför EU. Det erbjuds alltså en internationell miljö om man är lite på tårna, vilket intresserar mig!

  Vad gör du på fritiden?
  Jag är terränglöpare på min fritid. Mycket av min fritid går alltså till träning! Det är också därför jag valde att arbeta för Acando i Falun/Borlänge. Jag får möjlighet att arbeta med stora och visionära projekt samtidigt som jag får hänga i en miljö som präglas av en väldigt sportig anda.