Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Konsult inom digitala inköp - Ariba

  Göteborg

  Har du en gedigen förståelse för inköpsprocessen och gillar tekniska utmaningar och affärskomplexitet? Acando satsar strategiskt på Ariba och Digital Purchasing och söker nya talanger som vill vara med på vår resa! 

   

  Läs mer här om vår satsning inom området!

   

  Rollen

  Vi är alltid på jakt efter nya toppförmågor och söker nu lösningsarkitekter, applikationskonsulter och program- och projektledare med fokus på Ariba. Beroende på din tidigare erfarenhet samt vad du vill utvecklas vidare mot finns möjlighet för dig att ingå i vår gruppering inom SAP alternativt affärsområdet Consulting.

  Hos oss på Acando har du aldrig en tråkig arbetsdag! Som konsult hos oss kommer du få möjlighet att agera som rådgivare och expert gentemot våra uppdragsgivare samt ingå i ett team med kunniga och härliga kollegor - allt detta i en dynamisk och stimulerande arbetsmiljö. Som lösningsarkitekt, applikationskonsult eller programledare med fokus på Ariba är du en del av spännande projekt som sträcker sig över hela inköpsområdet från inköpsstrategi, upphandling, leverantörshantering och avtalshantering till beställningar och avrop, fakturahantering samt leverantörs- och avtalsuppföljning.

  Hos oss kan du antingen komma in som junior konsult med tidigare erfarenhet från linjeverksamhet eller som en expert med flera års erfarenhet från konsultbranschen. Vi arbetar tvärfunktionellt i våra leveranser vilket innebär att vi kan hjälpa våra kunder utifrån ett helhetsperspektiv från samtliga affärsområden inom Acando. Det ger möjligheter för både våra medarbetare liksom uppdragsgivare att utvecklas och utmanas inför framtiden.

   

  Din profil 

  • Du har mer än 4 års arbetslivserfarenhet
  • Du har en relevant högskoleutbildning
  • Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av Ariba
  • Du har flytande kunskap i svenska och engelska, både i tal och skrift

   

  Vi erbjuder dig

   

  På Acando är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy - mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg så väl som det senaste inom våra fokusområden.

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.

  På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor – och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

  Hör Simon berätta mer om hur det är att jobba på Acando här!

   

  Vill du veta mer? 

  Vill du veta mer om rollen eller Acando? Hör gärna av dig till ansvariga chefer, Åsa Lindström (Consulting) på asa.lindstrom@acando.com eller Eva Sjöblom (SAP) på eva.sjoblom@acando.com. Det går också bra att kontakta Imran Waheed på vår HR-avdelning: imran.waheed@acando.com alternativt 070-878 89 15.

   

  Varmt välkommen med din ansökan!

   

  *LI-MM1

  Ansök