Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Konsult inom IT Strategy, Governance & Organization

  Malmö

  Acando Advisory Transformation hjälper branschledande bolag och samhällets viktigaste verksamheter att maximera sin verksamhetsnytta och att framtidssäkra sin affär. Ny teknologi och moderna IT-lösningar är ofta nödvändiga möjliggörare och vi kombinerar specialistkunskap inom det området med en djup verksamhetsförståelse och insikt i framtida kundbeteenden. Acando sticker ut genom vår förmåga att skapa förändring – på riktigt. Med vår kompetensbredd kan vi stötta i alla faser av transformation, från strategi till effekthemtagning. 12 managementkonsulter behöver bli ännu fler – är det dig vi letar efter?

  Rollen

  Teamet består av kollegor med varierande erfarenhet. Exempel på arbetsuppgifter är att stötta seniora beslutsfattare med analyser, beslutsunderlag, råd och genomförandekraft när strategier ska bli verklighet, utveckling av IT- och digitala strategier, uppsättning av operativa modeller. Det kan också röra implementation av nya processer/system, där vi stöttar våra kunder med det analytiska arbetet och genomförandet.

  Du har en förmåga att få saker att hända, att realisera strategiska planer och bidra med din kunskap till både dina kunder och till dina kollegor. Du har en drivkraft att bygga och utveckla relationer och är skicklig på att både se helheten och förstå sammanhanget.

  Din profil

  • Du har minst 7 års erfarenhet från en roll som managementkonsult
  • Du har högskoleutbildning på masternivå
  • Du har kompetens inom och genuint intresse av att arbeta i ett eller flera av följande områden inom IT-domänen:
   • Strategiutveckling
   • Operativa modeller
   • Governance
   • Tjänsteorientering
   • Lean & agile transformation
  •  Du har betydande erfarenhet av försäljning av managementkonsulttjänster och vill ta ansvar för att utveckla våra kunder och befintliga affärsrelationer.
  • Erfarenhet från healthcare, retail eller tillverkande industri är meriterande liksom ett etablerat nätverk inom regionen
  • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift

  Vi erbjuder dig

  På Acando är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy - mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg så väl som det senaste inom våra fokusområden.

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.

  På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor – och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

  Vill du veta mer?

  Vill du veta mer om rollen eller Acando? Hör gärna av dig!
   Kristoffer Johansson, Rekryteringsansvarig, kristoffer.johansson@acando.com, +46 709 38 78 18

  Varmt välkommen med din ansökan! 

  #LI-KJ1

  Ansök