Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Konsult inom projekt- och programledning

  Stockholm

  Tycker du också att digitaliseringen går för långsamt? Brinner du för att skapa förbättringar för kunden? Var med och driv utvecklingen framåt hos några av Sveriges största bolag och viktigaste offentliga verksamheter.

  Rollen
  Nu finns möjligheter för dig som är intresserad av att utvecklas ytterligare i rollen som projekt- och programledare och vill ha spännande och intressanta uppdrag med koppling till vår digitala affär. Hos oss arbetar du antingen ute hos någon av våra kunder eller så ingår du i något av våra helhetsåtaganden. För att lyckas har du ett verksamhetsperspektiv och kunskaper om hur det realiseras med hjälp av IT. Vi söker dig som brinner för att skapa förbättringar hos din kund. Som konsult behövs god problemlösningsförmåga i kombination med engagemang, struktur och noggrannhet. 

  Din profil

  • Du har minst 5 års erfarenhet som projektledare
  • Du har minst 3 års erfarenhet av större projekt där det varit en kombination av verksamhet, IT eller annan teknik
  • Du arbetar efter minst en väletablerad projektstyrningsmodell
  • Du har erfarenhet av agila metoder
  • Du har erfarenhet av förändringsledning och att leda utvecklings/implementationsprojekt
  • Du ansvarar för ditt projekt igenom alla faser: förstudie, planering, uppstart, genomförande och avslut med tillhörande kvalitetssäkring

  Meriterande är om du:

  • är certifierad inom någon av modellerna PMI/IPMA/Prince 2/SCRUM/SAFE/ITIL
  • har erfarenhet av ett flertal olika branscher, gärna både offentliga och privat sektor
  • har erfarenhet av krav och att leda/facilitera workshops
  • har erfarenhet av förändringsledning inom ramen för projektledarrollen
  • har erfarenhet och/eller intresse av att bidra i införsäljning tillsammans med kundansvarig

  Vi erbjuder dig

  På Acando är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy - mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg så väl som det senaste inom våra fokusområden.

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.

  På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor – och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

  Vill du veta mer?

  För mer information kontakta teamchef Nils Thebo: +46 72 158 13 90  alt. Nils.Thebo@acando.com eller researcher Fredric Idmark: +46 72 160 82 74 alt. fredric.idmark@acando.com #LI-FI1

  Ansök