Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Konsulter inom Enterprise Architecture

  Göteborg

  Är du konsult och har erfarenhet inom Enterprise Architecture? Vi söker dig som är sugen på nya utmaningar och som vill hjälpa våra kunder på deras resa. Vårt fokus ligger hos våra kunder i Göteborgsområdet.

  Rollen
  Du kommer jobba hos de ledande aktörerna med spännande, utmanande och komplexa IT-projekt. Gillar du att påverka och kunna sätta din prägel på arkitekturen redan från början kommer du trivas bra hos oss.

  I den här rollen kommer du även få utmana din problemlösnings-,  analys- och modelleringsförmåga inom områden som exempelvis tjänstedesign, process, kanal (digitalisering), information, integration och  kärnsystem. Utmaningen ligger ofta i att skapa struktur, förenkling och transparens i en komplex miljö - både tekniskt och verksamhetsmässigt. Därför är det viktigt att du är van vid att hantera olika intressenters krav.

  Din profil
  Vi ser att du har:

  • Minst 3 års erfarenhet utav managementkonsultrollen eller motsvarande
  • God erfarenhet inom ett eller flera av ovanstående områden
  • En relevant akademisk examen.
  • Flytande kunskaper i både engelska och svenska, såväl i tal som skrift.

  Vi erbjuder dig
  På Acando är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy - mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg så väl som det senaste inom våra fokusområden.

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag. 

  Hos oss blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor – och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

  Vill du veta mer?
  Tveka inte att kontakta rekryteringsansvarig, Åsa Lindström, på asa.lindstrom@acando.com. Det går också bra att kontakta Imran Waheed på vår HR-avdelning: imran.waheed@acando.com alt. 070-878 89 15.

  Varmt välkommen med din ansökan! Sök genom att klicka på ”ansök” nedan.

   

  *LI-MM1

  Ansök