Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Kravanalytiker

  Stockholm

  Är du en kravanalytiker som brinner för kvalitet och struktur? Är du som person analytisk, kommunikativ och nyfiken, då har du kommit rätt!

  Här på Acando får du vara med och jobba med den senaste tekniken, intressanta projekt och vara med och forma framtidens digitala värld.

   

  Rollen

  Nu söker vi dig med erfarenhet av att ha arbetat med kravfångst i utvecklingsprojekt för moderna IT-system och har lätt att sätta dig in i olika verksamheter. Du drivs av att hjälpa kunden att fånga och prioritera sina faktiska behov, av att skapa samsyn och du har insikten att både detaljkoll och flexibilitet är nödvändigt. Vi ser att du har goda kunskaper inom kravområdet avseende metoder, modeller och verktyg. I vår kravhanteringsprocess arbetar vi oftast agilt. Du kommer tillhöra vår enhet med specialistkompetens inom framför allt krav, test, projektledning och informationsförsörjning.

  Din profil

  • Relevant högskoleutbildning
  • God erfarenhet av kravsamordning och av att leda kravprocessen hos kund
  • God förmåga att omsätta verksamhetens behov till användbara kravErfarenhet av att leda workshops och genomföra intervjuer
  • Erfarenhet av agila metoder såsom Scrum
  • Behärskar svenska och engelska i både tal och skrift
  • Som person är du analytisk, strukturerad och nyfiken.
  • Du är flexibel och kan anpassa dig till nya situationer och arbetssätt.

   

   

   Vi erbjuder dig

  På Acando är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy - mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg så väl som det senaste inom våra fokusområden.

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag. På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor – och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

  #LI-FI1

  Kontaktpersoner

  Fredric Idmark

  Researcher

  +46721608274

  fredric.idmark@acando.com

   

  Jonas Seweling

  Områdesansvarig för kvalitetssäkring

  +46705533348

  jonas.seweling@acando.com

  Vill du veta mer?

  För mer information, kontakta researcher Fredric Idmark
  fredric.Idmark@acando.com eller via telefon +46721608274

  Ansök