Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Livräddare inom Machine Learning

  Göteborg

  Vi utökar nu vårt team Next Generation Analytics i Göteborg med ännu fler drivna Data Scientists, med erfarenhet av avancerad analys av komplexa datamängder. Som data scientist hos oss blir du en del av vår satsning på att göra data till en central strategisk tillgång i våra kunders affär och därmed rädda liv! Läs om ett av våra spännande projekt här.

  Rollen
  I rollen får du möjlighet att bygga avancerade analysmodeller och algoritmer för att skapa nya insikter, känna igen mönster och förutse beteenden som skapar mätbart affärsvärde för våra kunder.

  Din profil
  Vi ser att du har

  • En examen inom en statistisk disciplin och kan formulera statistiska modeller och omsätta dessa i lösningar baserade på t.ex. Microsoft Azure, R, Sparks eller liknande
  • Minst två års erfarenhet inom data mining/avancerad analys/prediktiv analys
  • Erfarenhet av statistik och statistisk programmering, inklusive multivariat analys, A / B-testning och statistisk analys i R, SAS, SPSS eller MATLAB
  • Förståelse för och erfarenhet av att utveckla machine learning-modeller
  • Erfarenhet av att ha tagit analysmodeller hela vägen från prototyputveckling till implementation i verksamhetsprocesser
  • Förståelse för Map/Reduce, parallellisering lambda-uttryck och för NoSQL-databaser.
  • Erfarenhet av data warehousing samt goda SQL-kunskaper
  • Erfarenhet av att analysera stora ostrukturerade och strukturerade datamängder
  • Förståelse för något programmeringsspråk t.ex. Java, Scala, Python, C #, etc.

  Dina erfarenheter och de lösningar du kan presentera är dock viktigare än akademiska meriter – på Acando finns det plats för både autodidakter och skolade matematiker!

  Vi erbjuder dig
  På Acando är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy - mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg så väl som det senaste inom våra fokusområden.

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag. På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor – och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

  Som en del av vårt analytics-team komme du vara en central del av vårt kompetensnätverk kring ”Next Generation Analytics” och få möjlighet att utveckla, och själv delta i, vårt program för kompetensutveckling inom området.

  Vill du veta mer?
  Kontakta Per Djäknegren 076-783 22 37 alt per.djaknegren@acando.com, eller Imran Waheed på vår HR-avdelning: 070-878 89 15  alt imran.waheed@acando.com.

  Varmt välkommen med din ansökan! Vi ber dig söka via ansökningsknappen nedan, och ej via mail.

   

  *LI-MM1

  Ansök