Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Lösningsarkitekt inom Dynamics CRM

  Stockholm

  Vill du tillhöra ett team där just din insats kommer göra stor skillnad? Älskar du att ta fram smarta lösningar på komplexa kundbehov? Då är detta utmaningen för dig!

   

  Rollen

  Som lösningarkitekt kommer du att ingå i CRM-teamet inom Dynamics 365. Du kommer att vara en nyckelperson som tar viktiga beslut inom både arkitektur och teknik. Tillsammans tar vi fram lösningar på våra kunders behov och du samarbetar med både utvecklare, applikationsexperter och affärskonsulter. Du är en inspiration för våra juniora medarbetare och du tycker det är roligt att hålla och leda workshops samt möta kunden för att ta fram olika förslag på lösning. Du kommer bli en del av ett grymt gäng som alltid sätter kunden och medarbetarna främst.

   

  Din profil

  • Erfarenhet som lösningsarkitekt i Dynamics CRM-implementationer alternativ från annat CRM-system
  • Civilingenjörs- eller systemvetarexamen i grunden och minst fem års konsulterfarenhet
  • Meriterande om du har kunskap inom Azure, BizTalk, Microsoft Dynamics, Sharepoint, och ASP.NET/C#/HTML5/CSS/Javascript. Detta behöver dock inte vara din kärnkompetens

   

  Vi erbjuder dig

  På Acando är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy - mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg så väl som det senaste inom våra fokusområden.

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.

  På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor – och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

   

  Vill du veta mer?

  Vill du veta mer om rollen eller Acando? Hör gärna av dig!

  Ninnie Ehrling, rekryterande chef

  Jacob Ranmo, rekryterare

  Skicka gärna in din ansökan omgående. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

  Varmt välkommen!

  Läs mer om hur Acando jobbar med CRM.

  Se en kortfilm om vår implementation av Dynamics 365 hos Folkspel.

  Eller vill du veta mer om våra Dynamicsmedarbetares åsikter, läs vår blogg!

  #LI-JR2

  Ansök