Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Managementkonsult inom Sourcing & Supply Chain

  Göteborg

  Rollen

  För att möta den ökande efterfrågan inom vår affärsenhet Sourcing & Supply Chain söker vi dig som vill vara med och vidareutveckla vår affär och leveransförmåga. Du kommer att ta en aktiv roll i våra projekt och tillsammans med seniora kollegor vinna och genomföra uppdrag. Vi arbetar ständigt med att vidareutveckla vårt koncept och våra metoder vilket vi hoppas att även du brinner för. Du kommer att få arbeta med många olika typer av projekt och kunder.

  Nyligen genomförda exempelprojekt inkluderar:

  • Utformning av inköps- eller logistikstrategier, för att möta förändringar i omvärlden eller interna krav på effektivisering
  • Genomlysning av inköps- eller logistikorganisationer och upprättande av strategi, med tillhörande genomförandeplaner
  • Digitalisering och automation av inköps- eller logistikprocesser
  • Utveckling av sortiment, inköp och varuförsörjning för detaljhandelsföretag
  • Identifiering och realisering av inköpsrelaterade besparingar
  • Effektivisering av logistikkedjan, från leverantör till butik
  • Analys och kategorisering av leverantörsbaser samt etablering av nya samarbetsformer
  • Behovsanalys, upphandling och införande av inköps- eller logistikrelaterade IT-stöd
  • Vidareutveckling av processer för global logistikplanering, d.v.s. att matcha kunders behov med försörjning från egen tillverkning och externa leverantörer

  Din profil

  Vi söker dig som har 3-7 års erfarenhet av att arbeta med projekt inom upphandling eller logistik. Har du erfarenhet inom Management Consulting är det mycket meriterande. Även erfarenhet från införande av SAP Ariba i globala organisationer är meriterande. Vidare har du en god förståelse för IT och hur det kan användas i förbättringsarbetet. Du har en masterexamen från högskola/universitet. För att trivas hos oss är det viktigt att du har personlig drivkraft, är lyhörd, social, prestigelös och har förmåga att bygga professionella nätverk. Vi ser gärna att du har erfarenhet från ledarroller och god affärsförståelse. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

   

  Vi erbjuder dig

  På Acando är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy - mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg så väl som det senaste inom våra fokusområden. Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag. På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor – och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

   

  Vill du veta mer? 

  Hör gärna av dig till Åsa Lindström, rekryteringsansvarig, på asa.lindstrom@acando.com, eller till Imran Waheed på vår HR-avdelning: imran.waheed@acando.com, 070-878 89 15.

   

  Varmt välkommen med din ansökan!

   

  *LI-MM1

  Ansök