Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Managementkonsult inom Transformation & Change

  Göteborg

  Är du konsult med erfarenhet inom projekt- eller programledning samt förändringsledning? Inom Acandos enhet Consulting hjälper vi våra kunder att förverkliga sina långsiktiga strategier genom att designa, planera och leda komplexa transformationsprogram där en mängd olika kompetenser, funktioner och processer samverkar för att uppnå bestående värden. Är du sugen på nya utmaningar och vill du vara med på vår resa?

  Rollen

  Som konsult hos oss kommer du jobba i spännande uppdrag hos våra kunder, som finns inom alla branscher. Uppdragen är varierande och du kommer jobba med allt från delprojektledning till programledning, beroende på din erfarenhet.

  Exempel på arbetsuppgifter kan vara att:

  • Leda förstudier för att utreda förändringsbehovet både för verksamhet och IT, samt att ta fram vision och strategier
  • Projektleda olika typer av införandeprojekt hos våra kunder – såväl ERP, digitalisering som andra typer av transformationer
  • Sätta upp och driva programorganisationer hos kunder som genomgår stora transformationer

  Din profil

  • Du har minst 3 års erfarenhet av rollen som managementkonsult eller motsvarade
  • Du har erfarenhet av områden som till exempel förstudier, implementations- och utrullningsprojekt, PMO eller förändringsledning
  • Du har en akademisk examen inom relevant område
  • Du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift

  Vi erbjuder dig

  På Acando är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy - mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg så väl som det senaste inom våra fokusområden.

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.

  På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor – och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

  Vill du veta mer?

  Hör gärna av dig till Åsa Lindström, rekryteringsansvarig, asa.lindstrom@acando.com, eller till Imran Waheed på vår HR-avdelning: imran.waheed@acando.com alt. 070-878 89 15.

   

  *LI-MM1

  Ansök